Det farlige snemonster og den søde badesmølf

badenymfe

Det er om at fordele sol og vind lige, her i huset. Jeg er meget opmærksom på at Spunken ikke føler sig “svigtet”, og at Max lærer at omgås ham – og også omvendt. Spunken bli’r let begejstret, og det tolker Max som en invitation til at lege vildt. De skal nok finde ud af det, men jo hurtigere de lærer at vise hensyn, jo nemmere bli’r det (måske) når Max bli’r unghund 😉

Kjærsten er ved at putte en lille Spunk, der efter et langt bad, ikke virkede helt klar til at komme i seng. Heldigvis kan tv’et pauses, så vi kan se Badehotellet sammen, når drengen sover.
Det var så hyggeligt at bade Spunken i dag. Vi hørte dejlig musik, og fik vasket hår og krop med dejlig sæbe. Hittet i dag, var at sprøjte med vandpistol samt undersøge hvad det liiige var for en “regnorm” der var nede i vandet. Fnis 😉

badenymfe2

IMG_8431IMG_8437

Max har været ude i sneen – og han er ret så vild med det hvide stads. Der skal snuses, spises, slikkes, skrabes og tonses. Det lykkedes mig at gå tre meters penge med snor på ham. I morgen øger vi, og forhåbentlig er han vild med det inden længe. Han så en sneskraber da vi var ude, og det krævede et par godbidder før han var overbevist om at den ikke var farlig.

Jeg håber på endnu en god nat. Vi er stadig meget imponerede over hvor nem en hundehvalp han er – men måske det er fordi vi var vandt til Spunkens hæslige sovevaner. Ha ha.

1 comment
  1. Hvor er det bare nogle dejlige billeder du har fået smidt op af både Spunken og Maxihund. 😉

    De skal som nok bekke lære det hele med tiden og jeg er sikker på at I har en dejlig famile sammen og det hjælper dem. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om