Sig hej til Max – eller “hallo”

20140112-145230.jpg

Så er Max ankommet matriklen. Skøn og sød, er den lille hvalp. Han er jo en tysker, så vi morer os med at sige sitz og halloo. Ej, spøg til side.

Han er allerede hele familiens hund, og sover med mig, tisser med far, nusser med Spunken og hygger sig en masse.

Verden er stor, når man er lille hvalp, og alt bliver nøje udforsket.

Den lange køretur, gik over al forventning. Både med hund og Spunk. Turen derned, var mest hård fordi vi ankom så sent, men undertegnede havde booket os ind på fire stjerner med luksus, så vi kunne være godt udhvilede og bespiste, inden Max skulle hentes.

Det tog bare en halv time at køre til “Kusey” (fnis), fra hotellet. Vi pitstoppede i en kæmpestor Edeka, og fik hamstret lidt tyskergodter – så som karryketchup, Happy Hippos og æblemost med brus.

Max boede sammen med sine syv søskende, sin mor, far og en masse andre skønne collier. At se den store eng de var vandt til at lege på, vidnede om at de har haft den dejligste start på dagen. Vi nussede med både mor og far, og kunne mærke de havde gode temperamentet. “Permacey” hed faren, og han fandt sig i en god omgang nus af Spunken.

Vi var der godt i næsten tre timer, og fik både mad og kaffe. Da det blev tid til at køre, hjalp opdrætteren os ud i bilen, og vinkede farvel til første afgang. I dag skal en af Max’s søstre afsted til en ny familie.

Det tog 4 timer at køre til færgen. Ingen tissepauser ville Max ha. Han kiggede dumt på mig, som han sad i græsset på en rasteplads. Så vi kørte afsted igen. Færgen tog han pænt. Lige dele sad han i en sportstaske, foret med håndklæde og tyggepind, og ellers lå han på gulvet.
Halvanden times kørsel fra Rødby, var vi hjemme.

20140112-145213.jpg

Både Spunken og Max, klarede den tur så godt, at både mine og Kjærstens bekymringer, blev gjort til skamme.

Den første nat, sov Max fra 23-5 en lille tissetur og så sove igen til kl 8. Jeg krydser fingre for han blir ved med det, for det er da igen virkelig dejligt i forhold til hvad hundebøgerne beskriver af mareridtssituationer.

I dag har vi hygget en masse. Der er blevet leget både ude og inde, og Spunken har fået lov til at ha sit legetøj i fred. Det er en balancegang at sørge for at Spunken ikke føler sig glemt, men jeg gør mit bedste for at være der for begge drenge 😉

Nu sover hvalpen, og Kjærsten og Spunken er ude at køre. De skal hente min mor, som kommer på besøg. Hun har et erinde i morgen, og så er det jo praktisk at hun kan komme her inden.

Fortsat god søndag til dig

10 comments
  1. Hvor er det en sød Max I har fået der! Tillykke med ham. Hunde er en stor glæde for hele familien og i min familie er vi meget glade for de to beagler vi har. Enkelte billeder af dem har også sneget sig ind på min blog 🙂

  2. Stort tillykke med den dejlige Max og hvor har han da klarede det helt flot.
    Dejligt at han kommer fra sådan en dejlig stor familie hvor I med egne øjne kunne se at han har haft nogle skønne første 8 uger af sit liv.

    Jeg glæder mig til at hilse på ham og måske det allerede kan blive sidst på måneden – hvis ikke før. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om