Endelig kom sommeren

IMG_1942

Et ord mere om at min hage har deller, og du får en på munden og en vaskebjørn i øjet!

Spunken har været sløj nogle dage, med den sædvanlige falske strubehoste og feber. I dag var han heldigvis frisk nok til at komme til børnefødseldag hos Oliver – “som er min bedste ven sammen med Magnus”.
De tre musketerer legede hele dagen, ude på legestativet og spiste kage i solen. Det var Kjærsten der var med, for jeg havde en aftale med “syklubben”.
Kjærsten og Spunken gik begge omkuld i sofaen da de kom hjem. Ja, Spunken sov vist i to timer.

IMG_1723

Drengene er begyndt at lege sammen. Det er simpelthen så hyggeligt. Spunken viser Gajolen hvordan legetøjet virker, giver ham nogle ting og synger for ham. Gajolen kvitterer med høje hvin, savl og grinen. De er så søde altså.

Men nu er den her, sommeren. Det er virkelig dejligt, og nu ville jeg efterhånden ønske at de sidste tre kg til første delmål ikke var så genstridige… “Når du har tabt 5 kg må du købe et par sandaler”…Det bli’r altså en varm Juni hvis de ikke snart rasler af og jeg stopper med at spise chokolade om aftenen.
Jeg må gi’ den mere gas med de grønne smoothies de næste par uger og droppe chokoladen…suk…. 

IMG_1938

Gajolen lader til at ha’ det helt fint med sommer. I dag lå han i vognen, med bare tæer og lægge, da vi tog hjem fra Lyngby. Han havde ikke just sommertøj på, da det trods alt kom lidt bag på mig at vi var gået fra efterår til sommer på et par dage, men med lidt opsmøg og nedknap gik det helt fint.
Max er lettere irriteret over den pludselige varme, så han har været inde det meste af dagen, eller liggende på de kolde fliser i skyggen. Jeg må vist ta’ soppebassinet frem snart og se om han tør at bade lidt i det i år. Sidste år, var det en anden der havde det sjovt i det.

1 comment
  1. Det stykke legetøj Spunken introducere Gajolen for virker bekendt. Det leger Otto også med, han holder meget af lydene fra den 🙂

    De kilo skal nok rasle af, har lige modtaget en snapchat fra yngste, hun er nået ned på førvægt i dag, hun jubler det ved jeg, men hun har også været stædig.(Det skal også lige bemærkes hun ikke har haft barsel, var på farten 2 dage efter fødslen),

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Lørdagens menu

Vand Paraghurt Vand …. Gæt hvad lørdagen står på … Det startede i går eftermiddags men kunne holdes…
Læs mere