Tæppejagt

taeppe-til-isaacJeg leder efter et tæppe til Spunkens værelse, for jeg fik rent faktisk nået næsten alt forleden. Hans værelse er nu udstyret med kommoden til tøj, en sej seng og diverse opbevaring. Det er meningen at alt hans Lego skal derop, inden Gajolen begynder at kravle (hvilket ikke kan vare længe sådan som han øver armhævninger).

Drømmen er at lægge et blødt, rart væg-til-væg tæppe deroppe, men finanserne begrænser det til et stort tæppe. Muligvis fra Ikea. Nu skal jeg så bare ta’ en beslutning.

Til Legoet, har jeg i øvrigt set mig lun på de lækre “Storage bricks”. Jeg drømmer om en gruppe af dem, i blå og grå farver, fyldt af alt Spunkens Lego – og alt det som kommer de næste mange år.

6 comments
      1. De er ret svære at åbne/tage låget op og så er der sådan fine runde sprækker i bunden hvor små legoting sætter sig fast 😀 men vi har dem også, du må gerne inspicere. Jeg ved ikke om jeg ville have købt dem hvis jeg havde vist det – men de ser nu stadig pæne ud og pænere end så meget andet opbevaring 🙂

  1. Det bliver spændende hvilken beslutning du tager. Pøj pøj.

    Otto barnebarnet hos mig, har nu gennem 3 ugers tid stået på alle 4 og vugger frem og tilbage, ligger sig ned og trækker sig rundt, tror snart han hitter ud af det går stærkere at kravle 🙂
    I mandags da jeg hentede ham i dagplejen var han ved at rejse sig fra liggende til siddende i barnevognen, det går stærkt med de små poder 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om