Som ringe i vandet

IMG_1636

Det startede med at jeg ryddede op på Spunkens værelse, så fandt jeg frem til at der skulle rykkes rundt…
Det kræver så at jeg får ryddet op i gangen, og dét kræver at jeg sorterer babytøj og sætter til salg/afhentning.

Igen kræver det at “præmiebabyen” ta’r en af sine 3 timers formiddagslure, men selvfølgelig blev det kun til en enkelt time. Derfor var han med til at sortere, og blev spist af med en amning, fordi jeg så kunne slippe for at lave frokost et par timer..

Nu sover Gajolen igen, og en dame har lige været her og hente tre sække babytøj. Så burde der være en time til halvanden med mere tid til sortering, så jeg har jo slet ikke tid til at sidde her…jeg har heller ikke tid til at blive sentimental over at ha’ sendt alt str. 50-68 ud af døren.

Sæt i gang.

4 comments
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om