7 måneder

IMG_1494Gajolen har nu rundet de 7 måneder. Han ligger nede på tæppet, og bider i sin bidering. Hans nye thing er at sige som en bil, og at blive hys når jeg forlader rummet. Det første er sjovt, det andet var noget jeg troede jeg slap for, for jeg synes alligevel det er kommet ret sent.

Han er længere end Spunken var i denne alder, og mine sommerindkøb i str. 74, kunne godt gå hen at blive for små når vi når Juli. Han passer fint str. 74 nu, og et par gange har jeg givet ham 80 på, uden at det er særlig meget for stort.

Mad er i høj kurs. Især øllebrød, tvebakker og grøntsagsmos. Han bli’r stadig ammet, men vi er vist efterhånden nede på 4 amninger i døgnet.

Trods madglæde, er der ingen tænder at tygge med endnu. Heller ingen antydning til tænder, så jeg venter i spændning 🙂

Der bli’r rullet om på side, ryg og mave. Trillet og rakt ud efter ting. Han er endnu ikke kommet op på knæene eller begyndt at få fremdrift, men det er vist bare et spørgsmål om tid.

Han sover stadig som en drøm, men har droppet dagens 3. lur. Nu sover han efter morgenmad 2-4 timer, og efter frokost 2 timer. Så kommer han i seng klokken 19.30 og sover så igen til ca. 23, får lidt mad og kommer evt. over til mig og sover så til kl 5-6. Det er helt fint med mig. Han er en præmiebaby.

Snart skal huset babysikres, for jeg tror han bli’r en dreng der går i skuffer og skabe. Han er nysgerrig, og alting skal undersøges med hænderne og munden.

Søde, lille Gajol. Det er så hyggeligt at du bor hos os 🙂

6 comments
  1. Hjertelig tillykke med de 7 mdr. uha hvor tiden flyver, og hvor er han lækker.

    Min den yngste guldklump var oppe på knæene lige før de 6 mdr. han rokker stadig frem og tilbage, er ikke begyndt at kravle endnu, men…. mon ikke det sker snart, i morgen er første rigtige hverdag i dagplejen, efter 14 dages indkøring. Svigersønnen begynder i job efter endt barselsorlov, yngste havde jo ikke plads i kalenderen, hun fødte og få dage efter sad hun på skolebænken igen, og havde lige overstået en eksamen kort forinden.

    1. Pyha, Abiledjyden. Det er tidligt at starte i pasning, men det lyder som om det er det der passer til deres hverdag og så er det jo sådan det er 🙂 Dagpleje er dejligt.

  2. Det er vist to friske drenge, du har. Det er altid dejligt at læse dine statusser; man bliver mindet om sin egen barselstid, selvom det er længe siden. (Jeg prøver at huske, hvad du skriver, så jeg kan lyde som en vildt tjekket mormor, når nu Ældstedatteren bliver mor til september)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om