Stenkast, skumsprøjt og is med guf

kast-1

kast-2

kast-3Vi skyndte os ned på stranden, så snart aftensmaden var spist. Spunken skulle kaste med sten, og selv om jeg ikke tror han kan huske meget fra sidste år, så havde han ikke glemt hvordan man kaster en sten – eller hvordan man reagerer bagefter. Begge arme over hovedet, og et selvtilfreds “Yeah”.

Gajolen nægtede at sove, så han øvede sig i at sparke dynen af nede i barnevognen. Det er vist lidt svært at finde en rytme for ham for tiden, men så længe han sover godt om natten, er det fint med mig med klatlure og lidt pylren.

Da Spunken havde kastet 50 sten, gik vi op og fik en is i kiosken. Det var egentlig lidt for koldt til kugler og guf, men både Spunken og jeg havde glædet os til en grøn kugle med pistacie.

vogn-pa-strand

Grædende med store tårer, måtte vi hive Spunken med hjem. Det var koldt, og klokken var mange, men han ville kaste “én sten mere!!”. Lille fyr. Det hjalp heldigvis lidt at komme hjem, da han fandt ud af at det var helt ok at være længe oppe, sidde med benene i den gode stol og se tegnefilm på iPaden. For første gang tror jeg faktisk at Spunken er “gammel nok” til ferie og han nyder 100% at koble helt af.

Gajolen skulle sove men havde svært ved at finde ro. Jeg gik derfor op i soveværelset med ham, og lagde mig under dynen sammen med ham. Hurtigt kunne jeg se at jeg ikke ville komme ud af den seng, så mens Gajolen faldt i søvn, glædede jeg mig over at få en lang nats søvn.

Nu har vi alle sovet dejligt, morgenmaden er indtaget og Gajolen ta’r sin første lur. Lige om lidt, vil jeg overraske Spunken med en lille tur til stranden, inden vi så skal en tur til Aalborg.

Ferie er dejligt!

sol-i-skagen

4 comments
  1. Vidunderlige billeder, og dejligt med lidt mere historie bag. Har set flere på IG.
    Næste år er det helt sikkert at Spunken kan huske i år, måske kommer der flere aha oplevelser i år, dog er det helt sikkert med aha næste år.
    Den søde IG med Gajolen der ikke vil sove, og de lyde der kommer fra ham, Otto er lige begyndt med ba ba da da i ugen der er gået, det er så hyggeligt at hører, jeg elsker det. I morgen mandag skal jeg babysitte fra midt eftermiddag til sengetid.
    Glæder mig til flere billeder og skønne beretninger fra ferien.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om