Et hit for to år siden, et hit igen i år

IMG_2594IMG_2629
En anden familietradition, er at besøge den skønne familien W i Gug. Vi har været der nogle gange nu, i forbindelse med vores årlige tur til det nordjyske. Spunken var nysgerrig efter om Kenneth måske havde sin traktor stadig, og i øvrigt “hvem er Lise og Lotte?”..

IMG_2626

Han blev ikke skuffet, for der var både havetraktor, håndpisker til flødeskum (og man måtte gerne slikke skum af piskerisene), dejlige små pølser, kage O G en meget sød pige.
På hjemturen sagde han, “Jeg er lidt ked af det….hende den søde pige…hende elsker jeg faktisk!”. Der er vist ingen tvivl om at Oline scorede mange points hos Spunken.

Vi andre hyggede os også – og jeg fik fornøjelsen af at hyggesludre med Oline, inde i “Feddet”, det smukke orangeri med udsigt til have og hus. Oline er så skøn, og jeg tror vist mere end én gang jeg fik fortalt hende at vi har et gæsteværelse, hvis hun en dag slår et smut forbi København.
Gajolen lå på et tæppe, mens legetøj blev kastet rundt og ben blev sparket rundt. IMG_2588
Kjærsten kørte en tur med Kenneth, imens jeg puttede Gajolen til lur og  Spunken hyggede sig med at piske flødeskum sammen med Liselotte.Vi skulle ha’ Pavlova. Absolut favoritkage, fuld af marengs, flødeskum og friske bær. Spunken spiste 4 (!!) stykker. Jeg tror enda han kunne spise mere…

Der er så skønt i Gug, og hver gang vi har været på besøg, kører vi hjem med ro i kroppen og smil på læben. “De er nu så søde” siger vi i kor, og glæder os til næste år. Intet besøg til Skagen, uden et smut forbi det røde hus, Feddet og dejlige mennesker.

 

3 comments
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om

Mød Helge

Da jeg i går gik forbi børnetøjsforretningen “Nasse Nöff”, så jeg ham hænge i vinduet. Jeg tog på…
Læs mere

Hygge i køkkenet

Kjærsten og jeg har fået gæst. En frøken “snart på jordomsejling“, skal ha’ en lille hånd med rejsebloggen.…
Læs mere