Måske er det favoritten

IMG_2648

Det er svært at sige hvad der er det bedste ved at være heroppe i Skagen. På en klar top tre, kommer helt klart solnedgangene. Lyset er smukt, solen daler helt stille ned og man har stadig duften af hav og lydende af bølgerne (og evt. smagen af is med guf).

I går så jeg solnedgangen oppe fra vores altan, efter at begge ungerne var puttet. Det var heller ikke så tosset, og jeg endte med at facetime med min mor, så også hun kunne se med.

Vi får nok ingen solnedgang i dag, for det er helt overskyet. I stedet vil jeg om fem minutter, ta’ Spunken i hånden og vandre op til Sømærket med ham. Jeg er spændt på hvor nemt det bli’r med en trodsig (snart) 4 årig, men nu må det komme an på en prøve.

2 comments
  1. Fantastisk smukt.
    Så og hørte lige lidt om det store bål for i aften, noget med det først bliver tændt kl. 21.30, grundet den smukke blå time, solnedgang, himlen og lyset fra bålet. Måske du har haft sigtekortet på nogle af de stunder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om