Min måske yndlings-familietradition

IMG_2775

I morgen pakker vi bilen og kører nordpå. Faktisk så langt nordpå vi kan komme indenfor landets grænser.

Det er den tid på året, hvor vi ta’r til Skagen. Op til Jeckels, op til Gammel Skagen. Op til udsigt over Vesterhavet, bølger og havskum.
Op til stjerneskud, lune fiskedeller, de gode gulerodsboller og den lækre skinke.

Det er 3. gang Spunken skal med. Første gang for Gajolen. 5. gang for mig og ?? gang for Kjærsten, der også var der meget som barn.

Ihhhhh, hvor jeg glæder mig !

Maxhund kommer til at ha’ det som blommen i et æg. Han skal passes af søde Hege og “Thv”, som kommer kørende helt fra Frederiksstad i morgen tidlig.
Jeg har ryddet op, støvsuget og vasket. Det virker dog lidt som at tisse i bukserne for at holde varmen, her i et hus fyldt af børn og hund…men intentionen var der, og jeg tror ikke de pådrager sig et astmatisk anfald af at være her i fire dage.

Fik jeg sagt at jeg glæder mig?

9 comments
 1. Aii, hvor bliver det dejligt for jeg med endnu en dejligt ferie i det høje nord. 🙂 Ha’ en rigtig god en af slagsen. 😀
  Det er næste lige før vi krydser hinanden på motorvejen, da vi i dag tager til KBH 😀

 2. Rigtig god ferie, det er en skøn tradition I har lavet. Kære Therese, jeg får alt for lidt kommenteret hos dig, men jeg nyder at følge med i dine betragtninger 🙂 Hils Hege fra mig, jeg er havnet i hendes spammail og savner at kunne kommentere hos hende.

  1. Tusind tak, Lene. Helt ok du ikke får kommenteret. Jeg er også selv sløv til at kommentere hos dig, og alle andre steder jeg læser.
   Jeg hilser Hege og nævner spamfilteret. Det er da også træls du er havnet i det. Du havnede også i mit, men aner ikke hvorfor? Måske fordi der er alle de bindestreger og filteret er blevet følsomt over for det?
   Mystisk.
   Rigtig god weekend 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om