God fordøjelse på en travl dag

For nogle uger siden, modtog jeg lækre sager til en travl morgen, fra skønne Lahme.

Jeg får faktisk ikke altid spist morgenmad, for der er en (snart) 4 årig og en baby der begge skal ha’ (forskellig) mad, der skal findes tøj frem og forberedes til dagen. Måske bli’r det til et stykke brød, men allerhelst laver jeg en smoothie. Det kan være bær, mandelmælk, spinat eller hvad jeg ellers har i fryseren og i frugtskålen.

I den fine pakke fra Lahme, var der godter fra A. Vogel, samt et virkelig fint opskriftshæfte med opskrifter på flere lokkende smoothies. Jeg fik ingredienserne til at lave nogle af dem, og allerede næste gang skulle det stå sin prøve.
Jeg har før prøvet “Valleforce”, men det var den neutrale, som smagte temmelig meget af ko…så den har jeg ikke købt siden. Den som jeg fik tilsendt, er med smag af skovbær, og kan sagtens gå an. Den består også af juice fra aronia/granatæble og calcium. Jeg puttede et bløp i smoothien, og kunne ikke smage det – top.

Jamen virker det så? Ja, det synes jeg. Min mave føles meget bedre, og de dage jeg ikke får lavet smoothies, så drikker jeg noget vand med valleforce berry i. Maven føles let, og nogle dage synes jeg at mit energiniveau har været bedre.

Denne smoothie, lavede jeg en af dagene. Ret funky smag med basilikum, men det var godt:

Monday boost:

1/4 frisk ananas, uden skræl
2,5 dl gulerodsjuice
Saften fra 1/2 citron
En lille klump ingefær
1 avokado
1 håndfuld basilikum blade
1-2 spsk Valleforce Berry
Blende, blende, blende. 

Jeg har ingen billeder…det er godtnok tyndt. Sådan er det at være for sulten til at finde kameraet frem, og for doven til at gentage sceneriet. Men jeg lover det er godt, og er du nysgerrig efter flere opskrifter, har skønne Maria lavet en grundig smagning på sin blog.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om