På vej med præmiebaby og iskaffe

 
Hege og Thorvald, kom lidt over ti. Vi drak kaffe, og snakkede som havde vi mødt hinanden mange gange før. Vi kunne garanteret ha blevet ved i timevis, men en færgeafgang fra Odden til Århus, ventede. 

Afsted det gik, og hurtigt sov begge drenge. De vågnede da vi ventede ved færgelejet, og vel parkeret gik vi op og fandt et sted at sidde.

Gajolen gik smoothie og et glas med kylling/ris. Vi andre fik en hotdog. Spunken var svært begejstret for den iskaffe jeg havde købt mig, så det slipper jeg vist ikke for at lave i løbet af sommeren. Jeg vil dog lave den uden koffein, så jeg ikke har en dreng med “munddiarré” som lige nu her på bagsædet 😉 

Om halvanden time er vi fremme i Skagen. Mindstemanden sover, og jeg håber at storebror også overgir sig en times tid. 

Vi er på vej !  

4 comments
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om