Det ér jo fredag

Spunken er ret vild med begrebet “Fredagsslik”. Altså, var det op til ham, ville han nok også være stor fan af “hverdagsslik”, men sådan spiller fløjten ikke (og så taler vi ikke om at jeg i min barsel, har spist chokolade næsten hver eneste dag…men sådan er det jo når man ammer, eller noget).

Jeg var så heldig at få tilsendt en kasse med lækkerier fra Katjes. De har lavet en ny Tapsy (min all time favorite) som i stedet for skum, er med vingummi. Nu vrænger du måske på næsen, men hvis du kender flagermus og kan li dem, så vil du også elske dem her. 

Spunken holdt sig til banan-aberne, som han syntes var fjollede og sjove. Kjærsten gik mest i lakridserne. Sådan er der noget for enhver smag, og så er de enda også gelatine fri og ok at spise hvis man er vegetar. 

Eneste anke må være lidt for meget bivoks, men det er bedre end at de hænger sammen.  

 

Indlægget er skrevet i samarbejde med Lahme Kommunikation og Katjes. Ord og holdning er dog helt mine egne (og resten af slikmundene i familien.

1 comment
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om