Halloween for børnehaven

Spunken fik aldrig holdt børnefødselsdag for børnehaven, så i stedet lavede vi halloween for børnehaven. Han havde ellers en drøm om at holde “minions-fødselsdag” men pga. sommerferie, underbemanding blandt de voksne i institutionen og vores bryllup, blev det aldrig til noget.
Det talte han om i lang tid, det at børnehaven ikke havde set hvor han bor. Derfor planlagde jeg en “halloween-hygge” for børnehaven.

saebeboblesjov slik-eller-ballade

De kom i torsdags, sådan ca. 20 unger og tre voksne. Gemalen tog ned i børnehaven og kørte med i minibussen sammen med en af pædagogerne, så de helt små slap for at gå den kilometer der er hjem til os.
Resten af banden gik.

Gemalen havde sat en sæbleboblemaskine i indkørslen. Den bragte stor jubel blandt ungerne, der løb rundt og forsøgte at fange boblerne.

Indenfor blev der givet nogle “husregler”. Løb ikke indenfor, gå forsigtigt på trappen, alle lukkede døre forbliver lukkede osv. Der blev lyttet godt efter, og bagefter var der fri leg. Alle var simpelthen så søde, der var ingen problemer.

edderkopper
Jeg havde lavet en enkelt aktivitet, til de der havde lyst til at lave andet end lege. I Panduro havde jeg købt vatkugler og øjne. Hjemme havde jeg piberensere og lim. Alle vatkuglerne havde jeg på forhånd sprøjtemalet sorte, så jeg slap for sort maling i hele hytten.
Så var det ellers at gå i gang med at lave edderkopper. Der blev lavet mange fine, men jeg fandt ud af at det var en aktivitet mest for de 4-5 årige, da det krævede en del finmotorik at få de piberensere drejet på plads og øjnene limet.

uhyggelige-boller

Efter en lille time med leg, satte børnene sig i rundkreds på stuegulvet. Her fik de serveret en hvedebolle med glasur og en slikkepind i toppen. Dertil en masse grøntsagsstænger. Alt blev ribbet, de var sultne!
I god ro og orden, fik de bagefter varm kakao med flødeskum. Fulde af ny energi, var der igen tid til leg.

To timer var de her sådan ca. De ryddede pænt op efter sig, og Spunken gik med ned til børnehaven.

Det var en virkelig hyggelig formiddag, der også gav mig ro i maven når det kommer til Gajolens kommende fødselsdagsfejringer. Han er jo efterårsbarn så det bli’r nok denne her slags børnefødselsdage vi kommer til at holde for ham.

max-saebebobler halloween-pynt

8 comments
  1. Hvor lyder det hyggeligt, og en dejlig forsinket fødselsdagsfest for Spunken, troede først jeg havde læst forkert, børnehave kontra vuggestue, men det var en fest for Spunken og ikke Gajolen 🙂

    1. Vi høstede vist også en del credit nede i børnehaven, men jeg forsøgte at fortælle at det jo “bare” var en fødselsdagsfest og ikke jeg der lige synes at jeg ville smide en ekstra fejring ind i kalenderen. Ha ha. Sådan er det at ha fødselsdag i sommerferien 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om