2 In familien

Jo jo, vi er her skam stadig

legeplads1

Jeg har min hest…..

Kjærsten er på skiferie, mormor er flyttet ind, Max har krudt i rumpetten og Spunken har det som blommen i et æg.

Torsdag formiddag, bli’r brugt på en kop kaffe ekstra, mens Max er gået i koma. Vi har gået vores hidtil længste tur, med hele to hundehilsner på vejen.
Det går rigtig fint med Max. Han er fuld af ballade, og det bli’r rigtig godt at starte til hvalpetræning på søndag. Jeg glæder mig til at han får hilst på flere hunde, og til at få nogle flere gode råd til aktivering.

legeplads2

Står bare liiiige her og hænger ud 😉

Spunken nyder at her er mormorhygge hver dag, og mens far er væk, har vi indrettet hans værelse så han kan lege i fred for hunden. Nu rykker Duplo og Brio med derop, og så indfører vi en fast time om dagen, til at lege på værelset. Det bli’r så godt – og det motiverer mig til at undersøge hvad det koster at lægge gulvtæppe, og tapetsere på hans værelse. Der er slidte gulve og vægge, der trænger til en kærlig hånd.
Der bli’r også tid til ture på legepladsen, og varm kakao i spandevis. Låååksus !

Snart ta’r min mor og jeg ud og spiser brunch. Max er oppe på at være alene i næsten to timer nu, og han skulle gerne komme op på 6 timer inden næste uge. Så vi er i hård træning. Men jeg synes han er rigtig god, så jeg er ikke bekymret.

Men det var lige et kort hej 🙂 Det eneste sted der ikke er pause, er på Instagram. Så find mig lige her.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Catarina
  fredag 24. januar 2014 at 09:30

  Hvor lyder det hyggeligt med mor på besøg og masser af tid til både at hygge med Spunken og den lille Max.

  Ha’ en dejlig fredag 🙂

  • Reply
   Therese
   søndag 26. januar 2014 at 18:28

   Tusind tak, søde du. Det var været så hyggeligt ! 🙂

  Leave a Reply