Pot-update

IMG_0429Dagen uden ble, gik nogenlunde. Spunken startede med at være fast besluttet – “NEJ ikke ble”. Der var mange uheld, og det virkede som om han slet ikke havde nogen kontrol over tissetrangen. Efter syv par underbukser – og stadig lutter positiv og opmuntrende stemme fra undertegnede – mistede han modet, og vi ændrede procedure til ble på men mange tissetider.

Nu holder vi fast i at tisse om morgenen, før/efter middagslur og aften. Han skal selv kunne følge med, og være motiveret. Mere travlt har vi jo ikke.

Min store dreng altså ! <3

1 comments
  1. Det er en fantastisk tid, når de når dertil at de gerne slev vil have bleen af, men det er ikke altid det lige forløber som de selv vil, så det er godt at du nu har fundet en metode hvor han stadig er positiv og klar til at prøve i mindre omfang, men alligevel har ble på. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om