Påskeaktiviteter på en fridag

paaskehygge

Spunken og jeg, havde en skøn fridag, mandag. Der skulle sendes påskepakke op til oldemor i Norge, så vi skulle ha’ malet nogle æg, så hun kunne få lidt påskepynt. Fire æg pustede jeg, og så fandt jeg maling, glimmer, lim og bånd frem. Et par chokoladeæg skulle vi også nyde, og så var vi klar.

Det var stor succes, og der skulle både males med flere forskellige farver, og puttes glimmer på. Da han så jeg puttede snor i, til ophæng, faldt brikkerne på plads – og endnu flere skulle males. Chokoladen var også et stort hit, og tilsidst var det vist lige dele chokolade og glimmer der røg ned i maven.

Efter middagsluren, var det første Spunken sagde; “Male mere æææg”. Jeg orkede ikke at puste flere (av mine kæber), så jeg fandt noget karton og klippede det i æg-facon. Lidt tulipaner klippede jeg også, og så gik glimmermalefesten i gang igen.
Jeg elsker virkelig at han synes den slags er sjovt at lave, og at han kan nyde sit færdige arbejde ved at gå frem og tilbage flere gange dagligt og beundre det.

Har I lavet påskesjov med ungerne ?

3 comments
  1. Jeg kan huske da vi også pustede og pustede – til sidst tog Søren over og vi fik postet alle de æg vi skulle bruge og det var en del med tre drenge. Men for pokker hvor var det hyggelige tider. 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om