Mester og de to hjælpere

20140419-204809.jpg

I går blev hele dagen brugt i haven.
Kjærsten er nemlig gået i gang med at lave en køkkenhave til mig, nu hvor rosenbedet er færdigt.
Først skulle en masse fliser flyttes, og derefter 10-20 trillebøre med grus. Den slags er jo ingen sag når man har to gode hjælpere.

Spunken gravede med sin lille spade, og Max gravede/tissede hist og her i gruset.
Da gruset så skulle køres væk i trillebøren, hjalp begge også til – og den ene fik et lift retur.

Sådan en hel dag i haven, er virkelig skøn. Jeg fik luget ukrudt i alle bede, gjort klar til at plante i højbede, fejet fliser og slået græs både foran huset og i haven.

Godt trætte, svingede vi os op til at grille et par pølser og lave et par hotdogs.

20140419-204832.jpg

I dag har vi lavet nogenlunde det samme, dog med indbygget tur til byggecenteret.
Mens Kjærsten puklede, spiste Spunken og jeg en is i havemøbeludstillingen. Fin fordeling, hvis du spørger mig 😉
Focusen blev pakket og vi kørte hjem med plantesække, stakit til køkkenhaven og en masse uundværlige småtterier.

Mændene knoklede videre, og jeg fik sået squash, salat og hokkaido. Derefter blev de store lathyrus og klokkeranker, der har stået i såbakker, plantet ud. Nu satser jeg på det er ved at være slut med nattefrosten, så det hele overlever.

De sidste par dage, er Max og Spunken blevet rigtig fine venner. Max er ikke så nærgående mere, og Spunken er mere varsom omkring hunden. De leger sammen, og Max følger sin “storebror” alle steder. Det er simpelthen så hyggeligt at se, og jeg glæder mig til hvilke “Steen og Stoffer” historier de
finder på de næste mange år 🙂

4 comments
 1. Dejlige billeder, det er bare så skønt med havehygge. Min lejlighed har desværre end ikke en altan, men så er det godt at parken kun er et stenkast væk og at man kan besøge de gamle, og lege at deres have næææsten er ens egen (;

  – Anne

 2. Det lyder bare så hyggeligt. Have- og familieliv.
  Og så er det jeg kommer til at tænke på, hvor lidt jeg efterhånden selv har lyst til disse sysler, og hvorfor det er, jeg synes, det kun kan gå for langsomt med at finde noget mindre at flytte til. Men det kommer nok en dag 🙂 Og jeg nyder at se dine dejlige billeder af de arbejdende mandfolk og “Steen og Stoffer”. De to bliver jo netop som søskende.

 3. Hvor er det et herligt billede af Mester med sine to hjælpere 🙂
  Jeg er imponeret over alt det, I når at få gjort i stand både i hus og have. I er en sej lille (snart større) familie 🙂
  Jeg får ikke kommenteret så meget, men nyder at læse med og se billeder her hos dig 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om