Fredag og udsigt til boller i karry - CopenhagenDaily
2 In gajolen/ mig

Fredag og udsigt til boller i karry

Mændene har bestilt boller i karry til aftensmad. Det er fint med mig. Jeg har nemlig ingen lyst til grønt, salat og den slags. Stik mig noget ris med sovs, og noget kød. Salat vokser i min mund, og grøntsagerne smager mig ikke. Jeg forsøger alt jeg kan, men det bli’r ikke til meget andet end et par bidder.
Skørt…egentlig.
Det får mig jo naturligvis til at tænke en del over hvad Gajolen mon ér for en. Bli’r det en dreng eller en pige der kommer til efteråret.

IMG_0906
Maven vokser – meget. Vægten står heldigvis stille, og jeg har tabt 900 gram siden starten. Jeg har været til læge på Hvidovre, og fået ok for IKKE at skulle til en masse dumme ekstraundersøgelser. Jeg skal blot tale med ham til MD-scanning (om en måned), og så kan det være jeg skal se ham en gang eller to mere, op til fødslen. Det er fint med mig.
Alt der kan undgå at jeg skal til Hvidovre op til 5 gange på en måned, er skønt.

Haven er for alvor sprunget ud nu. Vi nyder det, og de mange dage med sol der har været. Nu er der mest vådt, og den eneste der gider at benytte haven, er Max.

IMG_0736

Eftermiddagen skal gå med hygge sammen med Spunken. Jeg tænker at han skal hjælpe med at lave aftensmad, og ellers skal vi bare hygge os – måske lave lidt pynt til grandprix-fest i morgen. Han er meget optaget af at Tante Mette kommer til fest – så måske vi også skal stryge hans hvide skjorte så han rigtig kan charmere hende 😉

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Catarina
  lørdag 10. maj 2014 at 08:01

  Umm boler i karry…. det er mere end et år siden vi sidst har fået det, måske jeg skal tage mig sammen og lave sådan en omgang en af de næste dage hvor de alligevel lover regn. 😉

  • Reply
   Therese
   tirsdag 13. maj 2014 at 21:07

   Det synes jeg du skal. Især hvis du så laver en lidt stærk karry, så man rigtig får varmen. Mmmm 🙂

  Leave a Reply