2 In bolig

Entréfornyelse

image

I dag er Kjærsten gået i gang med at male vores entré. Den trænger virkelig, og det er et ordentligt projekt for man slipper ikke for også at give trappen og loftet en omgang.

Selvfølgelig har jeg siddet og dimset på nettet, og ledt efter de perfekte ting til at pynte entréen med. Nogle af tingene har dog lange udsigter. Hvem giver over 2000 kr for en knagerække?….men den er pæn 😉

Vores entré er ikke så stor, men det vil se fint ud med et smukt billede fra No17. Det har jeg selv i butikken, praktisk nok (og det kommer på udsalg i næste uge).

Et spejl skal der også være, og i IKEA har de et smukt et af slagsen.

Belysning er en anden sag. Der er en lampe i loftet, samt op af trappen, så der behøver ikke som sådan mere lys. Dog kunne det være fint med en lille ting, og med Kjærstens job, ville det være en finurlig idé at ha et @ bøjet i neon. Det er 17 cm højt, så det kunne fint være ved siden af spejlet.

Det kunne blive så pænt!

Havde jeg ikke skrevet fra browseren på min iPad, havde der også været links til de fire ting. Det får jeg sat ind senere, når jeg kan låne Kjærstens computer. Denne her iPad driller noget så frygteligt lige nu.

 

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Celena
  torsdag 31. juli 2014 at 13:24

  I LOVE the “@home” light… that looks so cosy! Good luck with your renovations!

  • Reply
   Therese
   fredag 1. august 2014 at 09:19

   Thank you, Celena.
   I’m also in love with the neon-lights, but the boyfriend doesn’t quite share my fascination… 😉

  Leave a Reply