Når man snart fylder år

oensker

Jeg har snart fødselsdag, og har tænkt en del over hvad jeg mon ønsker mig. Her er dagens udsnit. I morgen er det måske noget andet. Jeg ønsker mig også altid gavekort til tøjkøb eller “dullegrej”.
Uanset er det altid hyggeligt at sidde og drømme, for nogle af ønskerne er bestemt i drømme-kategorien:

 •  Hvidt porcelænsstel “Hvid halvblonde” fra Royal Copenhagen. Egentlig er jeg tosset med stellet “Hvid elements”, men Kjærsten synes det er et miskmask af riller og mønstre.
 • Kaffegear. Da vi var i Skagen, fik vi mægtig god kaffe, og siden har jeg tænkt at jeg gerne ville købe kafeudstyr fra “Hario”. 
 • Sony kamera. Årh, det er pænt og handy. Jeg er sikker på at bloggen får endnu pænere billeder, hvis jeg havde dette. Nå jo, bevares. Kjærsten har jo et spejlreflekskamera jeg må bruge…men det er ikke så handy, og jeg har endnu ikke helt lært at tage billeder med det.
 • Marjet pæn ventekjole fra Isabella Oliver. Nok et fjollet køb, medmindre den også er pæn når man ikke længere har en mave…
 • Et ferskentræ til haven, for vores husmur bli’r SÅ varm at jeg er sikker på det kommer til at vokse som ukrudt og give mig en masse ferskner.
 • Flora serien fra Royal Copenhagen. Jeg synes det er så flot, hele serien ville være et hit – dog er den ikke så maskulin, så jeg ville nok nøjes med at bruge den til venindebesøg og den slags 😉

 

8 comments
 1. Great choices! I hope you get them all 😉
  I still wear my Isabella Oliver maternity clothes and my last baby is now 4… they hold up very well and the ruching is great for hiding left over baby stomachs 😉

  1. Ha ha, I doubt I’ll get them all.

   Great to hear about the Isabella Oliver clothes. I don’t have any maternity clothes from that brand, so I don’t know the quality.

   Have a great week 🙂

  1. Jeg har en stribet graviditetskjole fra H&M, og den er jeg sikker på vil være god til at skjule souffle-maven efter graviditeten 😉 Tænker måske at den blå dér kan gøre det samme.

 2. Dejligt med en ønskeseddel, og god ide med billederne 🙂

  Jeg er vild med kjolen. Yngste har ikke lige brug for den, men……. måske hvis nu jeg hitter på

  1. Hi hi, hitte på kunne man jo altid 😉 Jeg tænker at den også er god efter graviditeten. Måske ikke så ammevenlig, men hvis stoffet er elastisk nok, kan man måske godt krænge den ned til bh’en.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om

Våde tæer

I takt med at det bliver mørkere, bliver mine tæer koldere og vådere. Jeg drømmer om et par…
Læs mere