Nu skal det være – igen

682891-7-1408810299442

Jeg har sagt det før, og nu siger jeg det så igen…Jeg er ved at lære at strikke.
Denne gang er mit strikkekunnenbehov, blevet sat i gang af en trøje. Jeg er helt forelsket i den. Den sidder tæt, har lækre farver og enkelt mønster. Den er pæn!

Inden jeg når så langt, skal bogen købes – og en mindre detalje, jeg skal lære at strikke. Jeg har kastet mig over “Farmorfabrikkens” babyvest, og panikker allerede en smule over at jeg om 13 cm skal putte nogle af maskerne på en maskeholder, samt strikke et knappehul. Men mon ikke det går alt sammen. Det skal være skidt, før det går godt, eller hvad man siger.

Bogen med trøjen, kan du finde mere informationer om her hos forfatteren. Hun har vist lavet mange fine strikkebøger, så vidt jeg kan læse mig frem til.

4 comments
  1. Hvor er det spændende du er kommet i gang med strikkepindene, der var ikke langt fra tanke til handling, hvis altså jeg husker dig omtale det på IG til du viste dit nørkleri 🙂

    God arbejdslyst.

    1. Det er SÅ spændende, Karin. Jeg kæmper virkelig med det, for det er godtnok svært. Enten bli’r det for løst, eller også mister jeg et par masker. Men mon ikke det kommer henad vejen, det dér strikkeoverskud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om