Sløj mandag

IMG_5305.JPGDa Spunken vågnede lidt i syv, beklagede han sig over at han var så sulten at han havde ondt i maven – og at hans arm gjorde ondt. Det sidste skyldes nok at han havde ligget på armen det meste af natten, men det med maven kan enten betyde at han ér sulten eller at han har kvalme.

To gange opkast senere, kunne jeg erfare at det betød mavevirus og hjemmedag til Spunken.

Heldigvis har jeg hjemmedag, og udover at sylte nogle tomater og handle, havde jeg ikke de store planer for dagen. Min hals river, så te med honning skal der til og så ellers at putte i sofaen med Spunken.

Vi ser Polarekspressen, og vi har hentet mormors dyne i gæsteværelset. Det er hyggeligt.

På mit skød, ligger strikketøjet. Nu er jeg i gang med den sidste del af vesten, og jeg glæder mig allerede til at begynde på en ny. Jeg strikker alt for løst, så der skal øves lidt på teknikken så str 0-3 mnd ikke blir til 6-9.. 😉

4 comments
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Lørdagens menu

Vand Paraghurt Vand …. Gæt hvad lørdagen står på … Det startede i går eftermiddags men kunne holdes…
Læs mere