Sløj mandag - CopenhagenDaily
4 In featured/ mig/ spunken/ strik

Sløj mandag

IMG_5305.JPGDa Spunken vågnede lidt i syv, beklagede han sig over at han var så sulten at han havde ondt i maven – og at hans arm gjorde ondt. Det sidste skyldes nok at han havde ligget på armen det meste af natten, men det med maven kan enten betyde at han ér sulten eller at han har kvalme.

To gange opkast senere, kunne jeg erfare at det betød mavevirus og hjemmedag til Spunken.

Heldigvis har jeg hjemmedag, og udover at sylte nogle tomater og handle, havde jeg ikke de store planer for dagen. Min hals river, så te med honning skal der til og så ellers at putte i sofaen med Spunken.

Vi ser Polarekspressen, og vi har hentet mormors dyne i gæsteværelset. Det er hyggeligt.

På mit skød, ligger strikketøjet. Nu er jeg i gang med den sidste del af vesten, og jeg glæder mig allerede til at begynde på en ny. Jeg strikker alt for løst, så der skal øves lidt på teknikken så str 0-3 mnd ikke blir til 6-9.. 😉

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Catarina
  mandag 22. september 2014 at 14:49

  Øv for den da:-(
  Rigtig god bedring til og med ham. 🙂

  • Reply
   Therese
   mandag 22. september 2014 at 17:36

   Tusind tak, søde. Det er både træls men også lidt hyggeligt med den slags dage 🙂

 • Reply
  Abildjyden
  onsdag 24. september 2014 at 08:25

  Det er så synd når guldklumperne er syge. Så godt du havde hjemmedag i dag, og endnu bedre der ikke var så meget der måtte tilsidesættes.
  Hyggelig måde at slappe af på 🙂

  • Reply
   Therese
   onsdag 24. september 2014 at 16:44

   Det blev kun til en enkelt sygedag, men det var dejligt alligevel 🙂

  Leave a Reply