Tirsdag er Frederiksberg, frost og en aften med strikkeklubben

Tirsdag har været smuk. Selv om jeg kom lidt sent ud af døren, var jeg glad i låget over det smukke vejr. Friske kolde kinder, blå himmel, dansende snefnug og -6 grader. Så er jeg tæt på lykkelig.

Dagen er gået med research af nyt website til praktikpladsen og nogle opslag på deres sociale medier. Da kulturskolen har både dagskole og aftenskole, er det med tungen lige i munden jeg holder styr på alle kanaler og deres begivenheder.

Jeg har det dejligt, tilbage på Frederiksberg. Nu er det efterhånden nogle år siden jeg havde butikken derinde, og meget er ændret. Nye butikker og spisesteder er kommet til – blandt andet en fin lille biks, der laver der lækreste salater. To gange har jeg undet mig selv den luksus, at købe en “poke” derinde. Hvis du kommer forbi Gammel Kongevej en dag, skal du ta’ ind forbi. Du vil ikke fortryde det (og jeg bli’r ikke betalt for at skrive det).

Frederiksberg er dejlig, men jeg nyder også at komme tilbage til forstaden. Som i øvrigt vistnok ikke er en forstad, siger min genbo som ved sådan noget. Men det kalder vi det nu alligevel.
Her er roligt, stille, højt til himlen og mange gode naboer.

En aften med strikkeklubben

I aften skal jeg til strikkeklub. Strikkefinkerne har nu mødtes siden efteråret, og det er en klub der er kommet for at blive. Jeg nyder disse skønne tirsdage, i det bedste selskab.

Jeg strikker for tiden på et sjal, mens jeg venter på garn til et egoprojekt. Gajolens trøje skal også være færdig, og jeg har en aftale med mig selv om at det er i morgen jeg starter på det sidste ærme. For filan, hvor jeg hader ærmestrik. Jeg skal undersøge det dér “magic loop” og se om det kunne være noget for mig.

God aften til dig

 

 

 

– tak fordi du læser med

 

Kig endelig forbi Instagram. Der bliver dagligt lagt nye Stories op. Du kan også holde øje med nye indlæg på Facebook eller Bloglovin’ . Videoer bliver lagt op ind på min YouTube-kanal.

Du må også meget gerne tilmelde dig mit nyhedsbrev. Fra det nye år, sender jeg en gang om ugen et nyhedsbrev ud med ugen der gik på bloggen, links til ældre indlæg eller særlige nyheder kun til modtagere af nyhedsbrevet. Du tilmelder dig herude i sidebaren ——–>

2 comments
  1. Din beskrivelse af små nye cafeer der popper op, får mine tanker henledt på en artikel jeg læste i går, hvor mindre handelsbyer vil dø grundet den store nethandel, og der vil være færre specialbutikker i de større byer, hvorimod cafeer, behandlere etc. vil finde pladsen hvor specialbutikken før lå. Ved ikke om det holder stik, det var jo institut for centerplanlægning der forudser ovenstående teori.
    Dejligt med din strikkeklub. Min ældste datter går også i strikkeklub, eller som hun selv siger, det er blevet mere til en madklub i stedet for 🙂

    1. Det lyder ret rigtigt. Der er et mylder af caféer og små hyggelige mad/te/kage/chokoladesteder. De store kædebutikker er at finde i centrene, som der er mange af her i området. Heldigvis er der også stadig nogle hyggelige butikker, men det vrimler ikke med dem mere.

      Hi hi. Vores strikkeklub er klart en strik/kage/kaffe-klub. Der bliver heldigvis strikket en del omgange på en aften også 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om