En morgen med mere tid

Drengene vågnede før Fanden fik sko på, og før jeg havde lavet morgenkaffe. Heldigvis er de så rolige og søde om morgenen, de to bananer, at de sagde godmorgen og tøffede hen i sofaen.

Jeg kom i tøjet, fik vand i ansigtet og lavede deres morgenmad klar. Spunken er ikke den store morgenmadsspiser, så han får ristet brød med pesto. Lillebror har en kæmpe appetit, og kværnede en stor skål yoghurt med mysli.

Der er stadig en halv time før vi skal afsted, så der er masser af tid til at slappe af og få kaffen til at virke. Jeg skal først møde omkring klokken ti, så min plan er at køre til Charlottenlund efter aflevering, og gå en lang tur. Der er en god rute ned omkring vandet og op i skoven, på ca. 2,5 km. To runder af den, og så er kroppen startet op. Kroppen der trænger til at blive rørt, efter et par uger med regnvejr og virkelig få lange ture. Nu hvor bøgen er sprunget ud, er det simpelthen det skønneste at have både hav og lysegrøn skov at se på.

Ferieweekend

I morgen skal drengene op til deres far. Gode ferie/weekenddage i Hornbæk, lyder skønt. Jeg håber vejret er med dem. Der er så skønt deroppe, med strand og natur.

Jeg skal ud med søde veninder fredag aften, drinks og hygge. Det er så skønt at der er åbnet op igen, og jeg lader gerne en testtype stikke en lang vatpind i min hals en gang om ugen, så jeg kan tage ud på caféer og restauranter i weekenden.

Lørdag har jeg en hel dag sammen med kæresten. Hvad vi skal finde på, må være op til vejr og generel ork. Hvabehar’. Han bliver så småt introduceret, og det føles dejligt. Midt i hussalgskaos og mange projekter, er det dejligt med de små pusterum vi har sammen.

Jeg håber du får en rigtig dejlig onsdag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om