En aften i det bedste selskab

Jeg var så heldig i går, at ingen ord kan beskrive det. Men I kan se på billederne at der ikke manglede noget til strikkeaften med Strikkefinkerne.

Anita havde bagt og åbnet flasker med bobler. Hele finkeklubben dukkede op, så vi var seks damer rundt det hvide spisebord i køkkenet. Anita bor ikke langt fra os, det ta’r fem minutter at køre derned i bil.

Det har rykket ved min lyst til strik, at være med i klubben. Det er simpelthen så inspirerende at se de andres evner og lækre modeller de “tryller” frem på pindene. Der er plads til os alle – og også plads til at man kan være tom for inspiration og komme til at glemme sit strikketøj derhjemme. Så er man der for snakken, og kommer uanset hjem med et smil på læben og inspiration til nye projekter i bagagen.

Fra DMF til DJ

Jeg er så småt ved at sadle om sådan for alvor. Nu har jeg ikke spillet musik i mange år efterhånden, og egentlig ikke haft brug for min gamle fagforening, siden jeg hverken har arbejdet som musiklærer eller musiker.

I dag fik jeg godkendelse fra journalistforbundet om indmeldelse. Nu har jeg sadlet om, og det føles rigtigt. Denne uge er den sidste uge i praktik, og så vil tiden vise hvad der derefter sker. Det er spændende med sådan et helt nyt kapitel.

Jeg må vist heller vende tilbage til hverdagen.
Snart kommer Spunken hjem fra spejder. Så skal vi spise. Det er den nemme løsning i aften, der består af noget kød, noget ris og nogle krydderier. I én stor pærevælling. Det er der heldigvis ingen her på matriklen der har noget imod.

 

 

– tak fordi du læser med

 

Kig endelig forbi Instagram. Der bliver dagligt lagt nye Stories op. Du kan også holde øje med nye indlæg på Facebook eller Bloglovin’ . Videoer bliver lagt op ind på min YouTube-kanal.

Du må også meget gerne tilmelde dig mit nyhedsbrev. Fra det nye år, sender jeg en gang om ugen et nyhedsbrev ud med ugen der gik på bloggen, links til ældre indlæg eller særlige nyheder kun til modtagere af nyhedsbrevet. Du tilmelder dig herude i sidebaren ——–>

4 comments
  1. Godt jeg ikke er med i din strikkeklub.
    Jeg vil elske at give mig lov til både lagkage, macarons og bobler, hvis jeg skulle det, så skal de 1000 undskyldninger for jeg ikke kommer afsted til træning først fjernes 😉
    God fornøjelse med skiftet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om