Du hører ikke mig klage

strikkebordProcessed with VSCOcam with s2 preset
Hunden holder også søndag – og han har IKKE gravet i sin mors rosenbed… Han samler bare på jord, til senere brug..altså hvis du spørger ham 😉

Jeg har lige strikket tre pinde på Gajolens babyvest. Det går fremad, og hvis jeg selv skal sige det, så er jeg ok til det. I hvertfald det dér ret og vrang. Om et par dage når jeg til knaphul og maskeholdere – den tid den fornøjelse.

Drengene sidder nu i sofaen og ser “Biler” med “Nyle Macqiiiiin” mens jeg sidder i min dejlige gyngestol (som jeg bruger alt for lidt) og dimser. Jeg har lyst til at købe garn til et smukt babytæppe, så måske skal “Garnudsalg” aflægges et visit i løbet af dagen.

Processed with VSCOcam with s2 preset
Min mor kommer ind senere i dag. Hun har taget et par strikkebøger med, så måske jeg kan få styr på det med farveskift og afslutninger.

Bli’r CopenhagenDaily nu en strikkeblog??

Arj, jeg tvivler… Men som med så mange andre interesser, så fylder de nyeste som oftest mest 🙂

Resten af dagen skal vi hygge og nyde at det er søndag. I morgen skal vi ind og se Gajolen, og se hvor stor han er blevet siden sidst. Jeg glæder mig – og frygter også hvad lægen siger når jeg stiger op på vægten. Jeg har vist taget lidt mere på igen, siden sidst, og de er liiidt skrappe derinde. Krydser fingre for at det ikke står så slemt til som jeg tror.

I skal også se mine fine fødselsdagsgaver, så måske der bli’r tid til at blogindlæg mere i løbet af dagen.

Rigtig god regnvejrssøndag til dig.

4 comments
 1. Jeg skal (også) ind i morgen, bare almindelig JM tid, men det bliver rart lige at få vendt fødselplan osv., nu når der efterhånden ikke er så lang tid til, og så er det også lang tid siden jeg (og baby) er blevet målt og vejet. Sidste JM besøg var i starten af juli, og så glemte jeg at bestille tid til uge 32 besøg hos lægen, så det sprang vi lige over 😉

  1. Åh ja, fødselsplan….Jeg går slet ikke til jordemoder… Eller dvs. jeg går til hende diabetesdamen, så jeg vil ta en snak med hende, i næste uge, når jeg skal se hende. Høre om hun kan skrive mine ønsker ned, så de står i journalen.
   Jeg springer også læge over, for en læge på Hvidovre samt hende diabetesjordemoder er meeere end rigeligt 🙂

 2. Du skal nok komme efter det med farveskifte etc. med strikketøjet, ligger du lidt tålmodighed og gøre præcis som der står i opskriften så længe du er ny i nørkleriet.
  Yngste var til jordmoder sidste mandag, hun sagde det var en stor baby, spændt på hvad hun mener med det :-).

  1. Hi hi, man kan aldrig helt regne med hvad jordemoder siger, er min erfaring. De blev ved med at lægge til, da jeg gik med Spunken i maven. Til slut gættede de 3800, og han kom ud 500 gram mindre… På den anden side gættede de 4 kg med min søsters, og hendes kom ud som 5 kg. Dén fejl orker man heller ikke rigtigt at blive udsat for 😉

   Du kan tro jeg følger opskriften. Det svære er dog når der af og til står ting som jeg ikke aner hvad betyder. Nu har jeg heldigvis fået en bog af min mor, der forklarer lidt af det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Lørdagens menu

Vand Paraghurt Vand …. Gæt hvad lørdagen står på … Det startede i går eftermiddags men kunne holdes…
Læs mere