25 plus moms - CopenhagenDaily
10 In fest/ mig

25 plus moms

IMG_4621-0.JPG
Jeg har fødseldag i dag.

Dagen skal fejres på den rolige måde. Lidt friskt bagerbrød, nogle timer i butikken og i aften skal vi ud at spise sushi.

Det sidste glæder Spunken sig allermest til. “Ha grøn tangasalat!”
– det er hans favoritret.

I butikken, skal jeg bruge tiden på at strikke. Jeg pillede 10 cm op i går, men det lykkedes mig at fange alle 46 masker igen. Det bliver ikke det flotteste stykke babystrik, men mon ikke Gajolen er ret ligeglad. Hi hi.

Der skal selvfølgelig også betjenes kunder, men den første lørdag efter lønning, kan i dén grad gå begge veje. Folk ved ikke helt hvad der er tilbage på kontoen endnu, efter de faste udgifter er betalt. Nu må vi se.

Jeg fylder i øvrigt kun 25 plus moms, har jeg besluttet mig for.

Det lyder pænere synes jeg…hi hi.

På Facebook tikker det ind med tillykker, og i mailboksen tikker det ind med rabatkoder til webshops. Ret smart tænkt af dem. Sådan kan man som fødselar hurtigt komme til at bruge mange penge tror jeg. Måske jeg skulle overveje det samme til min webshop 🙂

Du ønskes en rigtig god dag. Hvis det regner, så undskylder jeg her på forhånd.

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply
  Frederikke
  lørdag 30. august 2014 at 08:17

  Åh Therese for fanden. Stort tillykke med fødselsdagen, jeg håber, at du får en dejlig dag 🙂

  • Reply
   Therese
   mandag 1. september 2014 at 17:39

   Tusind tak, skønne du 🙂 Jeg havde en dejlig dag.

 • Reply
  Celena
  lørdag 30. august 2014 at 14:30

  Have a fantastic day! Tillykke! 🙂

  • Reply
   Therese
   mandag 1. september 2014 at 17:40

   Tak, Celena 🙂

 • Reply
  Lene
  lørdag 30. august 2014 at 15:39

  Hjertelig tillykke med fødselsdagen, her regner det, men det skal du ikke tage på dig. De skønne lysstrejf ind imellem bygerne må du til gengæld gerne tage æren for 🙂

  • Reply
   Therese
   mandag 1. september 2014 at 17:41

   Tak, Lene 🙂
   Det var en temmelig våd lørdag, og især om aftenen stod det ned i stænger her.

 • Reply
  Abildjyden
  søndag 31. august 2014 at 12:43

  Hjertelig tillykke med dagen i går. Jeg nåede det på IG. Hvor der kom dejlige billeder fra dagen, en vidunderlig dag, du siger 25 + moms, en periode sagde jeg 27,5. På et tidspunkt kommer accepten, mim kom heldigvis før jeg skulle bekendtgøre titlen mormor status, Din kommer lidt før du skal bekendtgøre du skal være farmor. Til den tid vil du nyde det, og elske du er blandt landets grå guld.Hvis ikke alt udefra kommende, fortsat vil dunke negative vibrationer omkring det at blive 50+. Et andet stadie er det når de unge mennesker flyver fra reden, omkring de 40+, det er her accepten begynder at vinde indpas.
  Nu er det søndag en dejlig dag, er er det lidt gråt med små huller til solen.
  Ønsker dig en dejlig søndag – weekend.

  • Reply
   Therese
   mandag 1. september 2014 at 17:42

   Jeg tror også at for hvert årti man “lander” i, jo mere indfinder man sig – og holder af – sin alder. Der er mange kvinder i 40’erne der siger at de er de bedste år. Derfor glæder jeg mig også til at nå der til 🙂 – men jeg vil nu gerne nyde 30’erne længe endnu, også.

 • Reply
  Catraina
  søndag 31. august 2014 at 20:51

  Endnu engang et stort og hjerteligt tillykke med fødselsdagen smukke Therese. 🙂
  Skønne billeder fra din dag og hvor er Spunken dog bare en dejlig gut og jeg er vild med at han spiser alt – det er altså fedt får bør gør det. 🙂
  Held o lykke med strikkeriet og jeg er sikker på at den lille Gajol nok er ligeglad, når bare han er varm.

  PS: Er altså ret vild med dit nye look her inde på selve indlægget, men altså også ude foran. Og den mangelende sidebare ser rigtig god ud nedenfor. Det er helt sikkert bare en vane sag. 😀 Men jeg kan li’ det. 🙂

  • Reply
   Therese
   mandag 1. september 2014 at 17:47

   Tusind tak søde du.
   Jeg er rigtig glad for at du kan li det nye design. Jeg er også efterhånden blevet rigtig glad for det 🙂

  Leave a Reply