Søndag er få planer, tid til mig selv og hygge med familien
1 In featured/ hverdagslivet/ mig

Søndag i forstaden

Ugen gik hurtigt. Fyldt med praktik, en work-away hos Bigum og træning. Ja ja, jeg pudser glorien og meddeler her at jeg er tilbage i reformermaskinen. To gange på denne uge. Nu er det sagt, så må I endelig punke hvis jeg ikke nævner det igen…

I morgen starter min sidste uge i praktik. Tiden er fløjet afsted, men jeg har da lært at jeg har fundet min hylde. Jeg nyder at lave det jeg laver, og håber på at finde en ny praktik hurtigst muligt eller måske være så heldig at kunne få nogle timer fast der hvor jeg er nu. Det ved jeg nærmere i morgen, hvis vi skal tale om forløbet.

Uanset har de været søde og åbne for mine forslag, og gjort alt de kunne for at gøre min praktik hyggelig og spændende.

Når ugen er slut, er jeg tilbage som almindelig arbejdssøgende igen. Så vil jeg stramme lidt op og tage nogle online kurser. Jeg har allerede et par idéer til mulige praktikker, så dem skal jeg også kontakte.

Søndag i forstaden

Søndagen startede med en tur til træning. Nu sidder jeg med kaffekoppen igen, og nyder stilheden. Gajolen ser tv, manden dimser med computer og Spunken er til legeaftale. Jeg har ikke meget på tapetet i dag, udover de sædvanlige “vasket tøj og rydde op”. Ved tre tiden kommer en veninde forbi, og så skal jeg hjælpe hende med at tage nogle billeder.

Alt i alt en hyggelig søndag, uden de store planer.

Jeg var inviteret til et par “CIFF” arrangementer sidste uge, men valgte at takke nej. Jeg kunne ikke få det til at passe helt ind i planerne, og godt det samme. Messer og store arrangementer er, når det kommer til stykket, egentlig ikke noget jeg er helt glad for. I hvertfald ikke hvis jeg som udgangspunkt ikke kender nogen der skal med, eller har et forhold til arrangøren/brandet.

Modeugen kommer dog snart igen, så måske tiden er anderledes til august.

Nu kalder frokostforberedelserne. Gajolen har bestilt risengrød – han må tage til takke med havregrød. Jeg selv har en aftale med en dåse tun og nogle grøntsager. Derefter vil jeg gentage øvelsen “gro en rygrad” og undgå at stikke hånden ned i posen med kanelsnegle fra i går. Vi får se hvordan det går.

Rigtig god søndag til dig

 

– tak fordi du læser med

 

Kig endelig forbi Instagram. Der bliver dagligt lagt nye Stories op. Du kan også holde øje med nye indlæg på Facebook eller Bloglovin’ . Videoer bliver lagt op ind på min YouTube-kanal.

Du må også meget gerne tilmelde dig mit nyhedsbrev. Fra det nye år, sender jeg en gang om ugen et nyhedsbrev ud med ugen der gik på bloggen, links til ældre indlæg eller særlige nyheder kun til modtagere af nyhedsbrevet. Du tilmelder dig herude i sidebaren ——–>

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Karin
    søndag 11. februar 2018 at 07:19

    Det er så dejligt når træningen finder plads i kalenderen, jeg vil også så gerne, der er bare 1000 undskyldninger. Har det bare så meget bedre bagefter. Og jeg ved du allerede har været afsted her i denne uge – Godt gået.
    Risengrød er et hit hos mange børn, Otto kunne spise det hverdag,

  • Leave a Reply