Vi skal arbejde i weekenden – og nyde lyset

Weekenden er skudt i gang. Muligvis med både snot og hoste, medmindre det lægger sig i løbet af dagen. Heldigvis er det matriklens yngste der er ramt, så det er ingen undskyldning for mig og manden. Vi skal fortsætte vores sorteringsprojekt, der i sidste ende skulle resultere i et hjem med mere luft, flere rene flader og mindre tankemylder hos undertegnede.

Det store oprydningsprojekt 2018

Gæsteværelset har været lagerrum/gæsteværelse/kontor. Det skal ryddes helt ud og gøres til et godt gæsteværelse samt hjemmekontor.
Det store skab I gangen skal tømmes for duge, sprit, spil, rengøringsmidler og andet halløj. I stedet skal det fungere som skabet hvor alle powertools og diverse handyman’dims står.
Det gamle lokum i entréen, som senere er lavet til et skoskab (huset her er fra 1931), skal laves til kosteskab med alle rengøringsrelaterede produkter.
Så skal alt der står og fylder i gangen ovenpå, sorteres og omfordeles. De to reoler fra badeværelset skal ned i kosteskabet.
Derefter skal en af kommoderne ind på badeværelset – når den er blevet tømt for kabler og ledninger.

I kan godt se det er et større projekt ikk’?

Sådan bli’r det vist hvis man flytter 100 flyttekasser ind på +200 kvm og så får et barn mere, en hund og ikke afsætter tid til at sortere og rydde op, særlig tit.

Men nu er vi i gang. Det føles godt.

Lørdag er også nybagte boller og skoldhed kaffe

I ovnen er sidste plade af de økologiske brunchboller, jeg smækkede sammen i en skål i går. Jeg er ret tosset med de nemme bageblandinger, for jeg skal ikke gøre meget andet end at putte vand og gær i. Så slipper jeg for at der går melmøl i de 12 forskellige glas man har stående med mel, gryn og frø. Sådan er det at købe økologiske varer, men derfor er det alligevel træls når der går dyr i skidtet og alt skal smides ud.

Min tanke er også at komme ud med Gajolen i løbet af dagen. Solen titter frem i haven, og i morgen skal naboen hjælpe mig med at klippe hæk. Inden da kunne det være smart at rydde lidt op, og så kan Gajolen få lov til at lege med mudder og vandplask.

Rigtig god lørdag til dig.

 

– tak fordi du læser med

 

Kig endelig forbi Instagram. Der bliver dagligt lagt nye Stories op. Du kan også holde øje med nye indlæg på Facebook eller Bloglovin’ . Videoer bliver lagt op ind på min YouTube-kanal.

Du må også meget gerne tilmelde dig mit nyhedsbrev. Fra det nye år, sender jeg en gang om ugen et nyhedsbrev ud med ugen der gik på bloggen, links til ældre indlæg eller særlige nyheder kun til modtagere af nyhedsbrevet. Du tilmelder dig herude i sidebaren ——–>

1 comments
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om