Jeg er kun kreativ efter klokken 17

… ovenstående, skrev jeg til søde Signe, her for ti minutter siden. Efter at jeg var kommet med en længere klagesang over mine gule billeder, fordi jeg kun ta’r billeder efter klokken 17. Uanset om jeg er hjemme eller på kontoret, får jeg ikke taget billeder eller gjort ting til mine sociale kanaler.

Stortset alt til Instagram, blog osv, tages efter klokken 17 – og det kræver sgu sine redigeringsskills eller rette belysning.

Belysning?
Nu er mit hjem nok 2700’s bedst ekviperede hus når det gælder gode pærer. Men det hjælper stadig ikke når dagslyset er væk. Altså hvis man vil ha billeder som ikke er lidt for gule, og ikke helt skarpe nok.

Filter og nørderi

Så kan jeg bruge et par timer på at generobre mine apps. Fx. VSCO som er en fremragende app til fotoredigering og filtre. Der er bare siden jeg sidst har brugt den, kommet så mange muligheder for redigering, at jeg famler mig frem i blinde og ender med et grynet resultat. Så der skal altså sættes tid af til at nørde igennem.

Jeg fandt en profil på Instagram, der havde lige præcis det jeg gerne ville ha’. Knivskarpe billeder, med gode farver – især de grønne farver kom til deres ret og menneskene på billederne havde ikke en underlig hudfarve, som mange ender med når der puttes filtre på. Jeg må rode Instagram igennem og se om hun dukker op igen. Det var ikke en dansk profil, så det er vist som at lede efter en nål i en høstak.

I øvrigt drømmer jeg om velour

Nu vi er ved grønne farver. Jeg drømmer om en stor flydersofa i velour. Flaskegrøn eller petrol. Det ville være SÅ pænt i stuen, og nu hvor drengene ikke kan spises af med en pude på gulvet mere, er det vist vejen frem med en udskiftning af sofaen. Så siger vi ikke højt at jeg også drømmer om at få pels i huset igen en dag. En lille taskehund eller to labre katte….

Det kræver dog nok også en ommøblering af stuen, og lige dén er jeg ikke så frisk på. Noget med alle bøger ud af bogreol og sådan..

 

– tak fordi du læser med

 

Kig endelig forbi Instagram. Der bliver dagligt lagt nye Stories op. Du kan også holde øje med nye indlæg på Facebook eller Bloglovin’ . Videoer bliver lagt op ind på min YouTube-kanal.

Du må også meget gerne tilmelde dig mit nyhedsbrev. Fra det nye år, sender jeg en gang om ugen et nyhedsbrev ud med ugen der gik på bloggen, links til ældre indlæg eller særlige nyheder kun til modtagere af nyhedsbrevet. Du tilmelder dig herude i sidebaren ——–>

4 comments
 1. Jeg lider også under manglende dagslys. Ja, både jeg selv, men også mine billeder. Jeg tager helst kun billeder i dagslys, men det er så længe siden det har været rigtigt lyst at jeg i dag tog billeder i mørke. Jeg redigerede dem kun let, og nu er de både på bloggen og på Instagram. Og det er en lidt underlig følelse at lægge mørke, uskarpe billeder op, men sådan måtte det altså lige være i dag. De billeder du viser her på siden er altså super fine! Hvis de er taget uden dagslys, kan du altså noget jeg ikke kan 🙂
  Kh Nana

 2. Jeg nyder det først er lidt over det bliver helt mørkt og sådan ca godt 8.00 det bliver lyst. Denne vinter har virkelig vist sig var den “mørke” side synes jeg.
  Mine billeder er grynet, fejlfarvet etc. om de befinder sig på instagram, facebook eller på min blog. De kommer råt for udsødet. Altså natural. Det fortsætter jeg med. Har aldrig nørdet med billedredigering.
  Håber du finder en løsning med stuen, sofa etc.

  1. Det har været et langt efterår og en laaang vinter. Jeg håber at den kommende sommer ikke er slut i maj, så vi får en bedre følelse af årstider.

   Hellere at billederne kommer, end at de slet ikke kommer fordi man bliver kritisk. Det er en balancegang 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om