Ambitioner kan man ha’ nok så mange af

Vi er både kommet hjem fra skiferie, startet i hverdagen og holder nu igen weekend. Uge 3 er fløjet afsted, på vanlig hverdagsvis.

Foråret er en uge nærmere. Jeg glæder mig. Den danske vinter, er så uinteressant i år, at jeg næsten ikke kan ha’ det. Kun én gang har jeg saltet fortovet. Sækken med vejsalt, holder åbenbart også til næste år. Så er det 4. år jeg klarer mig med samme 5 kg sæk vejsalt.

Der er nok at ta’ fat på

Praktikken er spændende. Desværre skal jeg kun være der i 4 uger. Der er arbejde til 4 år. Hvis ikke mere. Mine 15 timer om ugen, batter ikke meget i det store regnestykke for deres kommunikationsmangler, men jeg klør på og hjælper hvor jeg kan. Forhåbentlig lærer de nok af mig, til at videreføre nogle af mine idéer og tiltag.

På mandag har de deadline for tilmelding til en ret spændende “KulturCamp”. Skulle du sidder derude, med børn i alderen 7-15, og mangle aktiviteter i uge 7, synes jeg du skal hoppe forbi Musikhøjskolens facebookside, og finde linket til campen. Måske er det noget for jer.

Denne smukke lampe, hænger på mit praktiksted.

Jeg pakker ud, vasker og hænger op

Kufferterne fra skiferien, er endnu ikke pakket helt ud. Jeg vasker og hænger op. I dag er jeg slet ikke kommet i gang. Det bider mig i r*ven i morgen, for så skal der vaskes to vaske.

Vi er altid 100 år om at pakke ud efter ferier og lange weekender. Måske er det et et forsøg på at forlænge ferien 😉

Til gengæld har vi været kulturelle i dag, på en måde. Formiddagen blev brugt i Rødovre Skøjtearena, hvor Spunkens klasse havde skøjtedag. Spunken gav den fuld smadder på skøjterne – med et smart stativ så han ikke faldt. Godt en time på isen, gav røde kinder og sved på panden.
Gajolen var ude et par gange – og ikke den store fan.

 

 

Ambitioner kan man ha’ nok så mange af. Heldigvis er weekenden ikke slut endnu, så mon ikke jeg når de andre ting der skal ordnes?
I morgen er det store rengøringssøndag. Der holder jeg af at komme tidligt op, drikke min kaffe, og så ellers komme i sving. Inden dagen er omme, skal der gerne være støvsuget, ordnet badeværelser og køkken. Naboen har samme plan, så et par gange kan vi sammen holde en lille pause. Det er slet ikke tosset.

 

– tak fordi du læser med

 

Kig endelig forbi Instagram. Der bliver dagligt lagt nye Stories op. Du kan også holde øje med nye indlæg på Facebook eller Bloglovin’ . Videoer bliver lagt op ind på min YouTube-kanal.

Du må også meget gerne tilmelde dig mit nyhedsbrev. Fra det nye år, sender jeg en gang om ugen et nyhedsbrev ud med ugen der gik på bloggen, links til ældre indlæg eller særlige nyheder kun til modtagere af nyhedsbrevet. Du tilmelder dig herude i sidebaren ——–>

1 comments
  1. Hverdagen flyver afsted, det kan vi hurtigt blive enige om. Selvom det er 15 eller som jeg 16 timers arbejde om ugen. Øv det kun bliver til 4 uger, krydser fingre for der springer noget nyt og lønnet i din turban meget snart.
    Jeg kan ikke lade kufferterne blive stående, det vil stresse mig alt for meget, der kan jeg ikke lave en overspringshandling. Bare jeg kunne.
    God fornøjelse med rengøringen i dag, sammen med naboen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om