Ny på det hér WordPress

Så er dagen kommet. Jeg er ny. Dette er mit første jomfruelige indlæg på denne nye adresse. Her står ikke så meget, endnu….jo altså hele den gamle blog uden billeder er her. Nu har jeg så en masse nusse-arbejde. Design, putte billeder på, lave tags for ALLE gamle indlæg. Jamen der er da nok at se til. I må bære over med mig de næste par uger, og så glæder jeg mig til ligeså stille at vise jer min nye blog.

19 comments
 1. Tillykke Therese 🙂 Det ser godt ud!

  Ikke alene er det godt at bruge WordPress for dig, men også for mig – det er meget lettere at kommentere 🙂

 2. Tillykke med dit eget domæne skal bestemt også lyde fra mig 🙂

  Det skal nok gå alt sammen. Jeg har tillid til at du kan finde ud af det 🙂

  Nu må jeg hellere lige huske at få rettet linket til din blog inde på min egen weblog 🙂

 3. Halløjsa, hvor bliver det flot her på WordPress. Jeg glæder mig til at følge din krig med taggingen og alt det andet. Selv om du siger, du ikke har lavet så meget personligt endnu, så ser det da ret profi ud alligevel!
  Men nu er du jo også 25 – en ældre kvinde – hø hø

 4. Tillykke med den nye blog! Det ser flot ud. Jeg glæder mig til at følge med i dine kreative udfoldelser. Selv har jeg ikke været så god til at forny bloggen… Kommer tid, kommer råd

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om