2 In blogging/ familien

WP-Support

Grunden til at jeg flyttede bloggen, var jo primært fordi jeg var træt af at jeg af og til ikke kunne uploade billeder på Blogger. Men her, på den nye adresse virker det heller ikke ! Den dejlige Henriette er sat på sagen, og jeg har lovet at hun vil blive rigeligt belønnet med rødvin og andet godt hvis det lykkedes.
Men hvis der sidder én derude, og godt ved hvad jeg kan gøre ved problemet, så sig endelig pip.
Den skriver: “Den uploadede fil kunne ikke flyttes til.”

Nu vil jeg smutte til køjs. Er hjemme hos min mor, og skal op og med toget hjem i morgen ved 10 tiden. Jeg har fået en stor pose mirabeller, så der skal laves marmelade når jeg kommer hjem.
I morgen eftermiddag skal vi hjem til svigermor, og fejre min fødselsdag. Det bliver hyggeligt, og vi har desværre ikke haft anledning for at gøre det før. Men det er dejligt at have noget at glæde sig til.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Henriette
  mandag 4. september 2006 at 00:48

  Skatter ring lige til mig engang i morgen eftermiddag – jeg skal bruge nogle koder 😉
  Så får jeg lige fikset det sidste.

  God fornøjelse hos svigeren, man kan jo ikke blive fejret for meget!

 • Reply
  Judith
  mandag 4. september 2006 at 01:06

  Og så bliver der gaver igen!! Ihh hvor dejligt!

 • Leave a Reply