Trodsalder og hormoner - CopenhagenDaily
2 In spunken

Trodsalder og hormoner

Processed with VSCOcam with s2 preset

Dette billede, viser at Spunken ikke kun er trodsig. Han er noget så sød – når han sover 😉

Trodsalderen har ramt ham, og den seneste tid har farmand været klar favorit. Sådan er der perioder, men jeg synes godt nok at jeg skal trække vejret dybt (og det er svært med en Gajol der ligger på tværs med fødderne nederst), for ikke at overophede som en motor i en gammel Lada…

“NARJ IKKE MOAR, FAAAAAR PUTTE” – og lignende sætninger, bli’r råbt i tide og utide.

“HVORFOR?!” spørger han trodsigt, hvis jeg siger han skal spise sin mad, tage sine sko af, komme ind fra regnvejret, lade være med at daske Max med en paraply, tage hånden op fra underbukserne under aftensmåltidet eller hælde mælk over i sin appelsinjuice. Han bli’r hysterisk hvis Kjærsten skal gå tur med Max, “NARJ FAR, BLIV HOS MAAAARJ”…. Jo jo, stemmeorganet fejler intet.

Det er en fase, er mit mantra….men det trækker tænder synes jeg.

Det er måske tanken om at Gajolen snart kommer, så jeg VIL jo virkelig gerne Spunken. Det er svært ikke at få lov for ham. Jeg bestikker ham med en ekstra kiks eller en brik æblejuice, og gi’r ham så mange krammere jeg kan få lov til.

Bevares – jeg elsker jo den lille Spunk, og han ér også sød. Især om morgenen, hvor jeg får en masse kys og kram, inden vi står op. Når så hverdagen rammer, ved morgenbordet, begynder trodsigheden. Derfor samler jeg for tiden på de kærlige morgenkys, og smilet jeg får fra ham når jeg henter ham i Bjørnehaven. Resten er en fase, og sådan må det være.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Abildjyden
  onsdag 3. september 2014 at 23:10

  En af mange perioder du vil møde, kan huske tårerne presse på, hjertet slå knuder, og det at tælle meget hurtigt både for og bagfra, så temp ikke tog over.
  Har iøvrigt endnu en lille historie fra dengang mine var meget små. Sad og ammede yngste, sønnike var ude og lege,var i god tro, men pludselig nærmest rev yngste fra brystet, “smed” hende på gulvet og løb ud. sønnike havde startet traktoren, der var ingen nøgle – den skulle kortsluttes for at komme i gang. Og det havde den 2 år og 9 mdr gamle dreng fundet ud af, for mor skulle jo være med til at lege, og ikke sidde der inde og give yngste mad. Heldigvis havde han ikke fundet ud af det med bremser gear etc. så traktoren var kun blevet startet. Det var en traktor uden førehus den var fra 60 erne.
  God ide at have morgenkys og kram med i rygsækken, når du gennem dagen får en afvisning. Du kan nyde det ikke er dig 110% 24/7, det er dejligt andre kan tage over.

  • Reply
   Therese
   torsdag 4. september 2014 at 13:52

   Hi hi, vi har heldigvis ingen traktor som Spunken kan starte. Sikke da en historie – uha uha 😀
   Tak for din dejlige kommentar !

  Leave a Reply