Med tungen lige i munden - CopenhagenDaily
10 In barselsliv/ mig

Med tungen lige i munden

Processed with VSCOcam with s2 preset

Jeg har en del alene-eftermiddage og aftner i denne uge. Det falder sammen med at Gajolen er ekstremt hys’ og Spunken er mega træt efter en uges sygdom og hård opstart i børnehaven.
Hvordan alenemødre klarer det, er mig en gåde – men fuld respekt herfra !
Det var svært ikke at trække tårer i går aftes, da jeg sad med en skrigende baby på skødet, mens Spunken sov ved siden af  og jeg havde skullet tisse i to timer. Til gengæld var den søde genbo på chatten, og så fik jeg pustet ud og grinet lidt over hendes skønne humor og gode råd.

Nu er Spunken hentet, og han er så faldet i søvn på sofaen ti minutter før maden er færdig. Gajolen sover ENDELIG efter at ha været vågen seks timer i streg, mens han skreg og var utilfreds. Dog tror jeg desværre han er ved at vågne – og kender man ham ret, vågner han når jeg spiser første mundfuld 😉 ha ha. Det er sgu med tungen lige i munden at jeg får bakset børn rundt, men mon ikke det lykkes. Vi må lade rutiner være rutiner, og ta’ det hele lidt som det kommer.

I dag havde jeg mange planer, men det eneste jeg nåede var at binde årets julekrans til døren. Jeg er godt tilfreds, og resten af listen med ting at gøre, render nok ingen steder. Det er trods alt kun den 3. december.

Når jeg kigger på Instagram og Fjæsen, undrer jeg mig over hvordan de fleste har nået at købe alle julegaver, pynte op, fælde træ ude i en skov og alt er lutter idyl og julefred. Der går nok en uges tid før julefreden sænker sig her …

—og nu vågner Gajolen ! – hej så længe 🙂

 

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply
  Mette Lausten
  onsdag 3. december 2014 at 19:27

  Jeg vil godt lige pointere, at det ikke er alt, man ser, som er den fulde sandhed. Jeg har ikke pyntet til jul (min datter på 21 har gjort lidt), jeg har ikke købt en eneste julegave, jeg bager under ingen omstændigheder julekager (det må datteren gøre, hvis hun mangler dem), og jeg nægter at ha’ et træ ind i min stue. Men jeg kan godt li’ jul, når nogen laver det omkring mig 🙂
  Ro på, Terese, julen kommer uanset hvad du gør.
  Mette

  • Reply
   Therese
   torsdag 4. december 2014 at 16:34

   Hi hi, Mette. Nej du har nok ret i at alt ikke er den fulde sandhed. Jeg er da også selv god til at fange netop det ryddelige hjørne af hjemmet på kameraet, og ikke resten af de 200 kvm fuld af rod 😉

   Det er nu lidt dejligt at høre jeg ikke er den eneste der er bagud i år.

   Rigtig glædelig december til dig 🙂

 • Reply
  Catarina
  onsdag 3. december 2014 at 19:51

  Hvor er den bare fin. Du er altså super god til de der dørkranse. .-D

  • Reply
   Therese
   torsdag 4. december 2014 at 16:34

   Mon man kan få sig et bi-job som kransebinder? 🙂 Tak, søde.

 • Reply
  Trine
  onsdag 3. december 2014 at 21:22

  Altså min to-do-liste render heller ikke nogen steder og jeg har endda kun en 4 årig, så er der vidst bare træthed og dovenskab.

  Fin dørkrans – det er du da super dygtig til.

  • Reply
   Therese
   søndag 7. december 2014 at 11:10

   Tusind tak, Trine. Jeg elsker at lave kranse – det er pænt, og det går hurtigt 😉

   Mon ikke det bli’r jul, trods træthed og dovenskab…jeg håber på det. Hi hi

 • Reply
  Abildjyden
  onsdag 3. december 2014 at 23:26

  En meget smuk krans til døren, vil virkelig blive glad i låget af at ringe/banke på hos dig/jer.

  Med 2 vidunderlige krudtugler er det ikke muligt at være perfekt (hvad er det at være perfekt ? ) Skidt pyt med al det alle andre får nået, laver og gør, det vigtigste er du nyder din daglig dag, får kysset og krammet dine dejlige prinser, og plejer dig selv der hvor mulighederne er, glem alt andet.

  Masser af <3 <3

  • Reply
   Therese
   søndag 7. december 2014 at 11:12

   Tak for din som altid dejlige kommentar <3

   Det er nok tankerne om at det jo ikke bli'r jul hvis ikke man liiiiige når de 1000 "vigtige" ting…men ærlig talt, så er de små poder jo nok ret ligeglade. Jeg prøver at tænke at de nyder min nærvær mere, end at ha' en stresset mor der prøver at binde en masse ender sammen.

 • Reply
  Sandra
  torsdag 4. december 2014 at 13:33

  Kære Therese flot krans!
  Her er julen altså heller ikke flyttet ordentligt ind! Bevares jeg har kastet et par stykker julepynt op i stuen og fik da også færdiggjort årets adventskrans, et par dage efter advent. Buster har fået at vide at Nissen var her i nat og banke på, for at klage over at drengenes julesokker endnu ikke er oppe, så nu har jeg lovet at de kommer op:-) julegaverne er jeg slet ikke kommet i gang med, og har heller ikke fået lavet en ønskeseddel. Men helt ærlig, vi julekaoshygger derud af. Og med 2 skønne drengebørn tror jeg at du har helt ret i at man må tage det som det kommer:-)
  Glædelig uperfekt jul

  • Reply
   Therese
   søndag 7. december 2014 at 11:12

   Glædelig uperfekt jul til dig, søde <3
   (skal vi snart ses)

  Leave a Reply