Tirsdagssnorken i regnvejr - CopenhagenDaily
1 In barselsliv/ mig

Tirsdagssnorken i regnvejr

image
image

Det er “Murphys Lov”. Babyen sover længe om formiddagen, når vi har noget vi skal nå. Især når vi skal mødes med min dejlige veninde Mette. Nu skal Gajolen snart vækkes, så han kan få skiftet ble, spises af, powerleges med og puttes i barnevognen. Ellers når vi det aldrig til klokken 11. Typisk, ikk’?

Spunken er sendt i børnehaven. STORhulkende og hostende. Det sidste er noget han selv har lært at fake til perfektion. Det er temmelig træls, for i et øjeblik frygter man at drengen har et astmatisk anfald, inden man lurer ham.
Han vil IKKE i børnehave, men i stedet sidde hjemme sammen med mig. Det er svært, for jeg véd at han efter en halv time er træt af både mig og Gajolen, og jeg véd at han får en dejlig i dag i børnehave.

I dag skulle de fx. i biografen, så det var jo ret godt at han kom derop – det syntes han også selv.
Men snart får han en fridag. Jeg skal blot komme ham i forkøbet, så han ikke tror han selv har trumfet sin vilje igennem.

I går havde jeg det dejligste besøg. Min x-kærestes mor, var her. Hende har jeg kendt siden jeg var 20 – og det er nu efterhånden et par år siden, iggå.
Jeg elsker at jeg stadig har kontakt til hende, og det er dejligt at være i hendes selskab. Tiden flyver, og vi blev enige om at vi skulle ses snart igen, så der ikke går 10 måneder mellem hver gang vi ses.

Nu er det ved at være tid til at vække den snorkende Gajol, så efter dette lille korte kvæk, er det på sin plads med et “ha’ en dejlig tirsdag”.

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Abildjyden
  søndag 25. januar 2015 at 17:17

  Fik en tanke, måske er det afprøvet, måske ikke, du kan tage det til dig, du bestemmer selv 🙂

  Du kunne allerede nu påbegynde lidt af det der ligner et skoleskema for Spunken. Få børnehaven med på ideen, da de planlægger deres arrangementer frem i tiden, de kan offentliggøre kalenderen for forældrene på et Intranet, og det kan du så bruge hjemme, undlad at skrive et arrangement på listen, hvis du allerede er bekendt med Spunken skal til et eller andet.

  Var Spunken bevidst om han skulle i biografen, så er jeg sikker på han ikke havde faket sig syg, eller tror 🙂

 • Leave a Reply