Vi tog ind til byen

IMG_8911

Selv om formiddagen havde været en smule hektisk, besluttede jeg mig for at der skulle ske et eller andet. Jeg var lige ved at få indekuller.

Vi pakkede os ind i varmt tøj, lagde babyen i vognen og gik med raske skridt mod bus 2A. Den kører ikke så langt herfra, og kører hele vejen ind til “Rødhuspladsen”, som Spunken kalder det.

Jeg skulle en tur ind i Politikens boghal, og tænkte at det kunne være en hyggelig tur sammen med Spunken. Selv om han hostede lidt, så trængte han vist også til at komme lidt ud.

Vi kom ind til den stoore by, og kiggede på de “marjet høje huse” mens vi ventede på at få lov til at gå over vejen. Spunken var helt glad, for uanset hvilken vej han så, var det seje ting. Kraner der arbejdede, lastbiler, sjove cykler og reklameskilte.

IMG_8912

På selve rådhuspladsen, stod selveste Mickey Mouse. Det var mit held, for fem minutter inden vi så ham, var Spunken ved at blive helt hys over ikke at måtte komme ind i en gammel bus der stod til udstilling. “Jamen, du ka bare lade lillebror stååå heruuude alene moaaaar”…
Mickey gav mange kram, kys på hånden og stillede villigt op til fotografering.

I boghallen, er der kommet en kaffebar. Der kunne Spunken hvile fødderne, og drikke en jordbærsaft. Jeg selv sprang den varme kaffe over, og osede på boghylderne. Der røg lidt i kurven, og vi fik også hyggesnakket lidt med min svigerinde som arbejder derinde.
Spunken blev to bøger rigere, og vi har allerede læst første kapitel af “Villads fra Valby” mens han sad og spiste en halv muffin herhjemme. Jeg elsker at han er gammel nok til at man kan læse højt for ham.

Vi var på farten i over tre timer, og Gajolen sov helt til jeg satte nøglen i døren herhjemme. Nu går Spunken rundt og glæder sig til i morgen. Der skal vi nemlig over til genboen til stort fastelavns-tam-tam.

 

 

4 comments
  1. Aii, det lyder da virkelig som den helt rigtige beslutning at tage ind til byen. Noget for jer alle og bare det at komme ud blandt andre og få lidt luft, gør underværker. 😀
    Det er helt specielt når ungerne når dertil, hvor de synes det er hyggeligt at få læst højt. det nød jeg også selv meget at gøre for Christian. 😀
    Ha’ en rigtig dejlig aften. Knus C

  2. Ihhh sådan et sceneskift kan dælme gøre meget ved de ellers genstridige unger. Og ja det er så fedt når ungerne rammer alderen for at ville have læst højt. Her nyder vi biblioteket hvor der også læses højt foruden alle de bøger vi ellers slæber med hjem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om