Fastelavn på vejen

IMG_8942

Et af mine ønsker da vi flyttede fra Vesterbro til forstaden, var at det ville være nemmere for Spunken (og senere Gajolen) at finde legekammerater.
Jeg husker selv hvordan jeg tog over til veninderne i området, og bankede på.
“Harj, ka Lea leeegeee?”.
Vores to første år på vejen, har ikke været enormt sociale, men der skete noget da Hr. og Fru Forstad flyttede ind i huset overfor.

IMG_8955

Lørdag eftermiddag, blev der hængt to tønder i deres store egetræ, og børn og voksne fra vejen kom for at slå katten af tønden. Vi var omkring 30 mennesker, og det synes jeg er ret godt gået.
Dinosaurus-Spunken slog til tønden, sammen med Elsaerne, bien, katten, Robin Hood, Pippi og mange andre. Efter maaange slag, faldt bunden ud og alle kunne kaste sig over tørret frugt, slik og mandariner.

Det var piv-koldt, så der var kaffe og kakao til de røde næser. De voksne skulle naturligvis også slå på tønde, men Gajolen vågnede så jeg måtte observere begivenheden fra mit stuevindue, med en igle på brystet. Fru Forstad hoppede tre meter op i luften af glæde, da hun slog bunden ud af tønden. Få minutter senere, slog Hr. Forstad det sidste bræt af, og blev kattedronning. Måske der var tale om matchfixing? 😉

Vi blev inviteret indenfor, hvor Spunken kastede sin kærlighed over en stor lastbil. Den legede han med i laang tid, mens vi voksne drak kaffe og ellers nød at ungerne legede sammen.
Henad eftermiddagen, sagde en læge ved bordet at han var blevet ringet op omkring et skyderi på Østerbro. Da jeg en times tid senere tændte for tv’et så jeg hvad der var sket, og det lagde godtnok en dæmper på en ellers meget dejlig dag.

Uanset så elsker jeg vores lille vej, og glæder mig allerede til “Pinsepølser” og “Oktoberfest” 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om