Den store dreng og hans værelse

Spunken er en stor dreng, og Gajolen følger skarpt efter. Nu er Gajolen snart så stor at der er fare for at han tipper ud over kanten på vores seng, så jeg begynder at overveje at skifte Spunkens “Junoseng” ud med en “stor dreng seng”, så Gajolen kan overtage Junoen.

Isaac-vaerelse

Nu er budgettet ikke til den her fætter, som er et pragtstykke af et møbel (hvis du spørger mig), men gode gamle IKEA laver også en seng der kan bruges. Samtidig er vi så nødt til at finde et alternativ til den reol han har til alt sit legetøj. Værelset har skrå vægge så det begrænser lidt mulighederne. Igen er IKEA den der har små reoler, hvor der kan sættes skuffer. Højden til den skrå væg, er kun 84 cm, så det vil være den eneste mulighed for at sætte noget.
Jeg er i tænkeboks, og tænker at jeg har 4-5 uger før det er akut med en løsning 🙂

Nu er det meste på billedet hvidt, og det er egentlig bare fordi alt Spunkens legetøj har så mange farver. Han har også sin kommode, som det er lidt svært at matche noget til. ABC-plakaterne er begge ret fine. Dog hælder jeg mest til plakaten til højre. Den er mest egnet til et børneværelse, synes jeg.

6 comments
  1. Det bliver da fint. Kan man ikke have en reol under sengen? Min niece har en ekstra madras nede under hendes køjeseng, så det er god til at have venner på besøg eller en sovende forældre, men ikke så godt til opbevaring af legetøj

    1. Sengen er ikke så høj – det er af sikkerhedshensyn, da børn under 8 åbenbart ikke skal sove i køjesenge af “rigtig højde”. Så der er ikke plads til andet end lidt legetøj og hulehygge under sengen 🙂

      1. Går vel at sove i dem, det er nok mere det med at lade være med at falde ud 😉 Min niece er 5 (et halvt og lidt), så den er nok heller ikke i fuld højde. Glæder mig til at se den seng, som det bliver til

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Næsten klar

I morgen kl 10, kommer flyttefolkene. Skal lige pakke nogle småting, fragte Katten til den nye adresse og…
Læs mere

Muuuh ?

Hvis nu der var nogen der undrede sig over hvad/hvem Koen var, som beskrevet i dagens tidligere indlæg,…
Læs mere