Jeg øver mig i haven

DSC00046 (1)

Jeg har fået nyt legetøj. Planen er at når barslen er forbi, så skal der skrues op for webshoppen igen (og produktbilledtagningen). Den kører fint nu, med lidt ordrer hist og her, som den søde vikar så pakker og sender for mig. Jeg kan dog mærke jeg savner det, så når Gajolen er klar til pasning, rykker jeg ind i hjemmekontoret sammen med babytøj og babydimserier.

Det nye legetøj skal tæmmes. Jeg har taget mange uskarpe billeder, drejet på noget forkert og ikke været hurtigt nok til at tage billedet af den løbende hund eller legende dreng.

Nu øver jeg mig i haven. Der holder modellerne sig i ro – medmindre det blæser for meget.
Indtil videre er jeg glad. Det er godt og robust, reagerer hurtigt og er overskueligt at bruge. Snart er det weekend, og så skal vi på familieudflugt til Helsinge. Der håber jeg på at få taget lidt flere billeder, måske af hele familien enda <3

1 comments
  1. Otto, yngste barnebarnet begynder i dagpleje på hans 6 mdr. dag, den blev godkendt i tirsdags, dog med 14 dages indkøring. så fra mandag den 1/6 bliver det hverdag 🙂
    Det bliver spændende for dig/jer 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Lørdagens menu

Vand Paraghurt Vand …. Gæt hvad lørdagen står på … Det startede i går eftermiddags men kunne holdes…
Læs mere