At fordele sol og vind lige

IMG_0525“Moar, vil du putte mig nu? Jeg er S Å træt!”

Jo, min skat. Egentlig vil jeg godt, men din far er stadig ude med Max og din lillebror han….nej, vent lige. JA det vil jeg gerne, men vi gør det lidt anderledes end vi plejer, og du skal love at lægge dig hurtigt til at sove.

“Okay, moar”.

Og sådan blev det. Spunken fik nattøj på, mens Gajolen lå i sin seng og sloges med sin puttetiger, og derefter hoppede Spunken op i vores dobbeltseng i stedet for sin egen. Jeg satte noget musik på, og gav Gajolen lidt mad. Kjærsten kom til hjælp og holdt Spunken med selskab imens.
Lidt strygen på panden, så sov Gajolen. Så kunne jeg lægge mig under dynen sammen med Spunken, og ligge og hviske lidt.

“Moar, i morgen….må jeg så godt få en pære og fiiire jordbær til morgenmad?”
“Jeg prutter i min seng, men også nogle gange i din seng, moar. Hi hi hi”.
“Moar, jeg har leget lidt med Bertil og så cyklet med Magnus i børnehaven”.

Knap fem minutter tog det, så sov han, med sin hånd i min.

I et øjeblik blev jeg helt rørt over hvor glad hans lille krop var, lige der hvor vi lå sammen, som det sker alt for sjældent. Det sidste halve år har vi jo bare haft den nemmeste rutine, hvor Kjærsten puttede Spunken og jeg tog mig af Gajolen og de mange amninger mm.

Fremover skal vi vist skifte lidt, for jeg savner jo de søde fortællinger om dagen, og de dejlige kys og klem den lille Spunk giver.

Billedet er fra i morges, da jeg fulgte Spunken i børnehave. Han syntes selv at han var noget så sej, med både kasket og solbriller på. Da jeg fortalte ham at han lignede en “gammel skolelærer” når han tog brillerne ned på næsen, gik han det halve af vejen med brillerne klemt helt ned på næsetippen, mens han legede at han var lærer.

Godnat til dig derude. Jeg vil snart selv hoppe under dynen, og lytte til to snorkende drenge. Det er nu ikke det værste.

3 comments
  1. Det er altså bare det bedste at ligge ved siden af sådan en lille krop der falder i søvn.

    V drager i øjeblikket til børnehave med stor hat med blomster og prikker samt solbriller, der dækker det meste af fjæset. Yvonne har ikke levet forgæves.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om