Dejlige gæster og dansk flæskesteg

havebuket

I går ankom min far og hans kone. Spunken havde været S Å spændt hele dagen, så det var glæde med glæde på, da han endelig kunne åbne døren og sige hej til morfar. Derefter kørte han ellers i turbofart med at vise legetøj, snakke, spille blokfløjte og harmonika. Han var ikke til at stoppe, og først lidt over otte bad han selv om at komme i seng. Dejlige dreng.

Jeg havde lavet en sprød og lækker øko-flæskesteg, med det hele. Flæskesteg kender man i Norge, også rødkål, men de brunede kartofler var noget nyt. Det var et hit, heldigvis, og det havde også kostet kræfter fra undertegnede at brune dem. Nu har jeg jo fået nyt komfur siden jul, så jeg har ikke prøvet at lave brune kartofler på dem. Pludselig stod jeg med en stegepande fuld af sort karamel, fordi jeg havde undervurderet tempoet på induktionen. Idioten her kom så derefter til at hælde massen i skraldespanden, med smeltet pose som følge – heldigvis er Vipp stabil nok til at det ikke gik ud over andet…. Hvad gør man så? Brunede kartofler lavet på syltesukker, var nok ikke lige sagen, så jeg panik-sms’ede til genboen, som var så sød at komme over med en bøtte sukker. SÅ blev der lavet brunede kartofler 😉

Nu venter jeg på at resten af huset vågner. Gajolen var frisk fra kl. 4 til 5 og derefter igen fra kl. 6. Det skal derfor ikke være en hemmelighed at jeg er lidt træt i dag, men pyt. Solen skinner og kaffe er der nok af. Om lidt er der også dejligt selskab, og glade smil.
Vi skal en tur på legepladsen med Spunken, og så skal der købes sild til frokost. Morfar og Spunken er nemlig gode til at spise sildemadder sammen.

 

3 comments
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om