Klar til Rødbededag

IMG_0687 (1)En af mine dejlige veninder, skrev forleden at 1. maj i år kunne kaldes “rødbededag”. Genialt, hvis du spørger mig 😉

Vi glæder os her i det lille hjem. I morgen kommer morfar og Siv på besøg, og de bliver her helt til på mandag. Jeg har knoklet for at få gæsteværelset klar – det var der vi smed alt rod ind til barnedåben – og nu ser det efterhånden ok ud derinde.
Nu mangler jeg blot at rydde op i krogene, støvsuge og vaske gulv. Det sidste dropper jeg dog hvis det regner i dag, for så har Max alligevel ødelagt det hele.

Man kan nå meget på sådan en morgen som i dag. Babyen vågnede lidt over fem i morges (han sparkede mig dog ikke ud af sengen før en time senre), for det er blevet hans nye “thing”…vågne tidligt, for så at ta’ en ret lang morgenlur fra 8.30-11. Men så får man drukket en masse kaffe, ryddet op hist og her, taget et lille bad eller set morgen tv. Helt ok med mig.

Jeg har handlet på nettet, så i morgen bliver der leveret en masse mad til de søde nordmænds besøg. Vi skal ha’ øko flæskesteg med det hele, burgere på grill, nok en tur på sushirestaurant og ellers godt brød og pålæg. Lidt vin og øl skal vi også ha, og så skal Spunken med en tur i slikbutik i eftermiddag så han også har lidt sjovt slik til weekenden.

Nu hæver hvederne ude i køkkenet. De skal spises i aften, og gøre det ud for dagens aftensmad. Med en god ost, eller et stykke skinke på. På Instagram bliver jeg allerede spammet med folks lune hveder, så når mine er bagt ved 13 tiden, skal der nok prøvesmages.

Med gru ser jeg nu i vejrudsigten at der kommer en masse regn. Det er typisk når det kommer gæster, men spørger du Spunken så er det nok helt ok. Han har nemlig fået nye gummistøvler og har godt regntøj. Mon ikke morfar skal med ud at plaske i en vandpyt eller to.

1 comment
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om