Braklagt

IMG_0866

Efter at ha’ fulgt Spunken i børnehave, glædede jeg mig til at skulle hjem og ha’ en hel dag til alt det jeg havde lyst til. Venindekaffe, havegravning, babyleg, blogging osv. Desværre kunne jeg mærke en hovedpine presse sig på, og selv efter to Iprener og en Pinex, udviklede den sig.
Gajolen fik mad, og han blev lagt i vognen. Heldigvis tog han sig en fire timers lur, så jeg selv kunne ligge ned også. Først her for en time siden er hovedpinen lettet en smule, og jeg kan holde ud at gå rundt igen.

Der er så meget jeg gerne vil fortælle om her på bloggen, for jeg har i dén grad haft nogle skønne dage den sidste uge. Måske er der tid i aften, men nu ligger der en lille baby med blerøv, og kigger på mig med store brune øjne. Det må betyde leg, og måske skal han en tur ud i vognen iført sommerhat, og kigge på mens jeg studser hækken for de værste lange skud, der snyder grøntsagsbedet for sol.
Måske når jeg også at smide noget grønkål og squash i jorden, og lægge fiberdug over. Ellers når jeg det fredag, hvor Kjærsten har været så sød at hente Spunken så jeg har lidt mere hjemmetid.

Billedet er far og søn i Dyrehaven, fordi hovedpine er lidt kedeligt at poste billede af 😉

1 comment
  1. Øv – det er da træls (et jysk ord).
    Krydser fingre for din eftermiddag blev bedre, og hvis ikke du nåede dine projekter, så kan du altid nå dem en anden gang, husk det 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Lørdagens menu

Vand Paraghurt Vand …. Gæt hvad lørdagen står på … Det startede i går eftermiddags men kunne holdes…
Læs mere