En tur i Dyrehaven

IMG_0871Da morfar og Siv var på besøg, kørte vi søndag en tur i Dyrehaven. Vejret var nemlig skønt, og vi trænkte til at se noget andet end Brønshøj og vores have.
Siv, Gajolen og jeg, tog S-toget til Klampenborg, mens de andre kørte i bil.

Min far arbejder med skovfældning oppe i Norge, så man kunne jo næsten kalde det en studietur. Der er mange store skove, deroppe, men bøgeskov er der ingenting af når man kommer så højt op. Der er fyrreskove, birk og gran.

IMG_0857

IMG_0862
De store, lysegrønne trækroner hilste os velkommen da vi kom derop. Jeg blev helt glad i maven, da jeg så Spunken gå rundt sammen med morfar. De listede sig ind på et rådyr, ved at gemme sig bag en træstamme. Spunken behøvede jo ikke vide at rådyrene derinde er ret så tamme, så han syntes det var temmelig sejt at de havde været lige hende ved “Rudolf”…det sidste er min skyld…for efter at Spunken fik en nedsmeltning ” Jarj vil køre hestevååågn!!!” løj jeg for drengen og sagde at Rudolf måske gemte sig i skoven. Heldigvis var der et rådyr, og jeg slap for to timer med “Rudooooolf, hvor du hennøøøø”….

Aldrig mere lyve for barnet, aldrig mere lyve for barnet, aldrig mere lyve for barnet….

Nå, men vi trissede rundt i den dejlige skov, og endte på Bakken. Der gik vi en runde, inden vi stoppede for at få en is. Derefter trængte vi til at slappe af, og Gajolen var også vågnet. Kjærsten købte en telefonbogtyk billetbog til forlystelser, og så var han og Spunken ellers forduftet.
Vi andre endte på “Peter Lieps” med noget koldt at drikke og sol på næsen.

Det var en skøn, skøn søndag.

IMG_0850

8 comments
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om