Er det meningen de skal hænge helt dernede?

aeble-traeDen sætning, spurgte en venindes datter, min veninde om…. Jeg kan godt af og til tænke det samme, når jeg kigger ned af min krop. To graviditeter, to fødsler, et utal af chokoladebarer og træstammer… Kønt er det ikke, og selv ikke de gode strømpebukser fra Føtex kan holde det hele ind mere.

Der har i et stykke tid kørt en kampagne om at man skal elske sine ar, elske sin mave der er fuld af strækmærker. Jeg synes det er sejt at se kvinder dele billeder af deres kroppe, men der er jeg ikke, og jeg tænker at jeg nok heller ikke kommer der. Men al respekt til jer der tør.

Man må gerne se på mig at jeg er mor, og har båret mine drenge, men jeg vil virkelig gerne nogle af de genstridige kilo til livs og stramme det hele lidt op. Genboen mener jeg skal begynde til “pole” med hende…..det er jeg alt for introvert til, så i stedet prøver jeg at få trænet lidt hjemme i stuen. Det er også ok. Alt til sin tid, og i sidste ende er der jo en kjole der skal passes om 14 måneder, så det siger vel sig selv at jeg må ta’ mig lidt mere sammen 😉

Nu sidder jeg i sofaen sammen med Spunken. Han er i nattøj, og har fået sin dyne herned. Gajolen blev puttet for en halv time siden, så nu nyder vi roen hernede. Det er virkelig hyggeligt, og lidt mere idyllisk end resten af dagen med småsure unger, nedsmeltninger og regnvejr.
I morgen skal vi i Knuthenborg, så vi skal tidligt op og afsted. Jeg glæder mig til en dejlig dag med familien.

7 comments
  1. Der er og vil altid være synlige steder efter en graviditet, og skidt pyt, det er en morkrop. Du kan forme den så kjolen sidder perfekt.
    Ønsker dig/fer en dejlig Kr. Himmelfarts ferie.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om