Morgenfrisk

IMG_1312Vi er morgenfriske herhjemme, eller dvs. Gajolen er morgenfrisk. På slaget 5, slår han øjnene op og begynder at bokse til mig. Når jeg så åbner øjnene, smiler han bredt – det er virkelig svært at blive irriteret. Lidt irriteret bli’r jeg dog, og forsøger at trække tiden ud med lidt amning og en sut bagefter. Klokken 6 giver jeg dog op, og lister ned i stuen med ham.

Sådan har det stået på nogle dage nu. Det ville være at underdrive at jeg er træt, for jeg er meget meget træt. Det er bare som om det aldrig bli’r helt ligeså slemt som det var med første barn. Nu véd jeg at det er noget der går over…en dag… Det er ok.
Jeg drikker lidt ekstra kaffe, brokker mig til venner og veninder, går nogenlunde tidligt i seng og spiser for meget chokolade. Det sidste forsøger jeg virkelig at holde op med, men det er altså svært når kroppen er i søvnunderskud.

Computeren bugner af dejlige billeder, som jeg gerne vil vise her på bloggen. En tur i Knuthenborg, glad børnehavedreng, en blomstrende have, skøn hudpleje, lækre snacks, hyggelige eftermiddage og meget mere.
Mon ikke der komme tid til det. Det satser jeg på.

IMG_1241

Spunken er blevet så stor synes jeg. Han siger så mange skønne og kloge ting, desværre siger han også “prut” efter hver sætning og imellem hvert fjerde ord….men mon ikke det er noget han vokser fra?

I går var vi til tandlæge, han, Gajolen og jeg. Som ekstra luksus, tog jeg begge drenge med på café.
Mens de begge sad og hyggede sig, følte jeg mig som verdens heldigste menneske. En time efter, med skrigende Gajol og Spunk der VIRKELIG skulle på toalettet, havde jeg det lidt anderledes. To timer efter smilede jeg af situationen, og græmmede mig en smule over at have efterladt et par våde underbukser i spanden på dametoalettet.. men vi klarede den.

 

5 comments
  1. Klokken fem…så kan vi jo tænde for Radioavisen sammen og hører på Karen 😉 åhhh slam bam du fik mig lige 20 år tilbage, hvor jeg stod og råbte af min ældste og (endnu) et par våde underhylere…for filan det er så hårdt lige der i situationen…men nu 20 år efter, tjaa han hverken tisser i bukserne eller siger prut hver femte minut…ingen trøst, jeg ved det, men vi overlever…begge parter, håber jeg 😉

    1. Hi hi, ja det er hyggeligt at høre radio så tidligt om morgenen 🙂

      Jeg skal virkelig tælle til 10 når Spunkens sprog “blomstrer” som det gør for tiden…pyh altså.. Men det går over – en dag 😉 hi hi. PRUUUUT

  2. Hi hi, send ham over til mig, jeg vågmner næsten altid 05:04 😉
    Aii, ja, du er træt, men prøv om du ikke kan tage en lur med ham i løbet af formiddagen – det hjælper altså gevaldigt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om