Hjælp til tør hud, men ikke helt nok

saebeÅh, jeg elsker Urtekram og yndlings Lahme har spurgt om jeg vil prøve en bunke hudpleje fra Urtekrams nordiske Birk og rosenserie. Jo tak, det vil jeg meget gerne. Især håndcreme og hårpleje, glædede jeg mig til.

Jeg vasker hænder måske 3-4 gange i timen, så mine hænder er S Å tørre. Håndsæberne er meget pæne og velduftende. “De dufter af bloooomster moar”, sagde Spunken da han brugte den med rosenduft.
Håndcremen er let at smøre ud, men fugten holder desværre ikke længe. Måske er jeg bare meget “tør”..men både lotion, sæbe, creme, shampoo og balsam gør intet godt for min hud eller mit hår. Det gør det heller ikke værre, men jeg har brug for de mere fede produkter.
Serien hedder dog “Superfugt” med birkeekstrakt og aloe vera, så de skulle give mere fugt end de andre serier.

Spunken synes dog at det er en fest at der er blomstersæbe på badeværelset, og at han bagefter kan ta’ håndcreme på. Han synes det er lidt fjollet det dufter af roser….spørg mig ikke hvorfor. Den anden sæbe er der ikke noget fjol ved.

På gæste-badeværelset, har jeg stillet hele serien med rosenhudpleje. Så da min far og hans kone var her, kunne de bruge hår- og hudplejen 🙂

Et plus er også at serien er bæredygtig og økologisk. Med alt det skidt der bli’r skyllet ud hver dag i afløbene, er det rigtig fint at sådan noget som sæbe og shampoo er miljøvenligt. Det gi’r mig lidt bedre samvittighed.

Hvis du vil vide mere om hvorfor Urtekram efter min mening skal fremhæves, så kan du læse med videre, hvor de selv skriver:

Økologisk efter markedets højeste standarder

Per 1. januar 2017 udskiftes Ecocert med mærkningsordningen Cosmos Organic, der stiller endnu skrappere krav til produkterne, og Urtekram var blandt de første i Europa til at leve op til de strengere krav allerede i 2014. Cosmos Organic sikrer blandt andet, at økologiandelen i produkterne forøges, ligesom mængden af syntetiske ingredienser reduceres. Samtidig stiller Cosmos Organic krav til fremstillingen af de enkelte ingredienser.

 

1 comments
  1. Det er en god tanke mht. bæredygtighed,

    Jeg hører ofte sætningen, jamen alt det Hans og Henny smider ud, så kan det jo være lige meget om jeg gør…………. – Hvor jeg vender sætningen, hvis nu du tænker, at du gør en forskel, og glemmer dem der ikke gør, vil det hjælpe. – Det med små skridt er fantastisk.

    Har ikke lige en creme der er bæredygtigt, har selv meget tørre hænder prøvet rigtig mange, både i den dyre ende, og blandt de billige, Den der passer til mig er atrix, intensive. Den er uden farve og er dermatologisk testet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om