Så sagde vi at du var Sveske

 På torsdag, fylder Spunken fire år. Han har bestemt at vi skal holde piratfest for børnehaven. “Lissom kaptajn Klo og Svesker”… Prøv ikke at fortæl ham at manden hedder Smisk, for Spunken siger Svesker, og så må det være sådan. Kjærsten har foreslået at vi laver en skål med svesker og sætter på bordet…

Jeg planlægger, køber sørøverting, rydder op (selv om begge unger i vågen tilstand, trækker spor af legetøj efter sig, og jeg kan starte forfra igen), vasker gulv osv. På lørdag er der nemlig også familie/venne-fødselsdag, så der må egentlig godt være bare en lille smule pænt.

Samtidig forsøger vi at få hverdagen til at klappe, med pyldret baby, masser af arbejde for Kjærsten, ferieplanlægning….jamen, vi keder os ikke.

Desværre står bloggen lidt stille, men jeg er da lidt tiere over på Instagram. Det ér bare blevet en hurtigere måde at blogge på, eller mikroblogge. Jeg elsker det, men jeg vil nu heller ikke undvære den gammeldaws blog.

Nu er der dømt et par afsnit krimi, og en kop kaffe. Gajolen var en hård banan at få puttet, så det kræver lidt afslapning for mig. Jeg nyder at det stadig er lyst udenfor, og at der er fuglefløjt i haven.

Må din tirsdag aften være god ved dig.

1 comments
  1. Smuk buket <3
    Det er en sjov tid, når ord høres og ikke altid bliver husket som de korrekte. Om nogle år er det bare sjovt, og når tiden kommer, hvor ironien kan komme med, nok først omkring 12 års alderen +/-, bliver det sjovt igen. Mine børn tog også ved lærer af Bamse og Kylling, og på et tidspunkt opdagede jeg at vi voksne også faldt i, så vi besluttede det måtte stoppe, så i dag er børnene efter mig, hvis mit sprogbrug bliver lidt vrøvlet 🙂

    Jeg holder så meget af slow brug, og det så bloggen, at jeg ikke er så flittig hos mig selv, må følge op hos jer, kan skyldes jeg ikke efterlever den livsstil der passer mig bedst. Grounde – have begge ben plantet, trække vejret helt igennem. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Lørdagens menu

Vand Paraghurt Vand …. Gæt hvad lørdagen står på … Det startede i går eftermiddags men kunne holdes…
Læs mere